• 23

Sve što ste hteli da znate o muškoj masturbaciji

Možda niste znali, ali omiljena zabava jačeg pola je, praktično svakog dana, masturbacija. Ipak, neke stvari u vezi s njom vešto kriju i ne dele s drugima

  • 23

Muškarci obožavaju masturbaciju i praktikuju je skoro svakog dana. Za njih je ona izvrsna zabava kojoj ne mogu da odole, a pojedine stvari su toliko pitanje intime, da ih vešto kriju od svih, a naročito od žena. Šta muškarac, a što je u vezi s masturbacijom, nikada neće priznati? Evo odgovora.
Bili su uhvaćeni u akciji

Svaki muškarac je bar jednom u životu bio razotkriven u trenutku dok se samozadovoljavao. Bilo da ga je uhvatio neko od roditelja, brat ili sestra, jedno je sigurno, a to je da je taj blam zasigurno doživeo.

Koriste ženske kreme i ulja za "podmazivanje"
Muškarci su vrlo znatiželjni, stoga ne treba da vas čudi ukoliko vam iz kupatila nestane mleko za telo ili vam se vaše omiljeno ulje isprazni do pola, a da ni sami ne znate kako. Velika je verovatnoća da je muškarac imao neke inovativne ideje koje je sproveo tokom masturbacije zahvaljujući upravo vašim preparatima za negu tela.
Inspiracija je raznovrsna
Internet je isuviše bogat seksi sadržajima kojima često ne mogu da odole, ali kako im on nije pri ruci, dobro će im doći golišave fotke raznih žena iz časopisa, iz kataloga za donji veš koji su našli na ženinoj polici ili s nekog trećeg mesta. Nije bitno na koji način će se snaći, bitno je samo da se zabava održi.

Zabranjena mesta
Svaki muškarac je bar jednom u životu masturbirao na mestu koje baš i nije "legalno". Bilo da je u pitanju toalet dok su mu roditelji u stanu, krevet koji deli s nekim, voz kada putuje sa društvom ili neko mesto na otvorenom, sigurno je da je bio nestašan na neki od ovih ili sličnih načina.
Dejt s devojkom
Muškarci ne biraju mesto, ali vrlo često ni vreme kada će masturbirati. Kada osete potrebu, oni u stvari preuzimaju u svoje ruke i vrlo brzo završavaju posao, čak i kada ih nakon toga očekuje sastanak s devojkom. Stoga, budite sigurni da je vaš muškarac nekada to uradio neposredno pre nego što se našao sa vama u gradu.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branko

    Bilo kako bilo. Lijepo je se i sa deankom poigrati. Jos kad neuspijes sta si trebao e onda se osvetis hahaha

  • beast from the East

    ja sam pre svakog sastanka desanku radio. budem opusteniji i misli mi budu cistije

  • Mala od skandala

    Auuuuuu

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima