• 13

Raspametite ga fantastičnim oralnim seksom

Ukoliko vam je stalo da zadovoljite svog muškarca i uporno radite na tome da poboljšate svoje seksualne veštine, evo pravog rešenja za vas. Ovo su osnovna pravila oralnog seksa koja će raspametiti vašeg muškarca

  • 13

Sve žene koje žele da zadovolje svog muškarca to mogu da učine pomoću samo nekoliko trikova. U pitanju su osnovna pravila koje svaka dama treba da zna, a koja se tiču oralnog seksa. Muškarci vole žene koje znaju da ih raspamete u krevetu, a ako planirate da ga dovedete do ludila, samo se pridržavajte sledećih uputstava.
Zube držite dalje od penisa

Zubi nisu dozvoljeni u blizini penisa, ni pod razno. Možete da ga ližete, sisate, ljubite, ali nikako da ga grickate. ovo je isuviše osetljiva zona da bi mogla da izdrži vaše seksi ugrize.
Foto-ilustracija: Foter.com / Kris Kesiak Photography

Foto-ilustracija: Foter.com / Kris Kesiak Photography


Koristite jezik
Jezik je vaše najjače oružje u seksu. Usne i ruke su važne, ali jezik ima glavnu ulogu i zato ga se nemojte bojati upotrebiti. Upravo je jezik onaj alat koji će vašem partneru doneti najviše zadovoljstva.
Dovedite ga do kraja
Nije nimalo jednostavno zadovoljiti muškarca. Mnoge žene se umore pa se zaustave na pola puta. U redu je da stanete i uzmete odmor kad vam je potreban, ali nije dobro ako se to stalno dešava. Dovedite ga do kraja, ne smete da zastanete kada je važno da date gas.
Banana, Oralni seks

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/


Posvetite se testisima
Ne zaboravite na njegove testise. Kad ga oralno zadovoljavate, onda i njima morate da pružite punu pažnju. Upotrebite ruke, usta, jezik i sve odradite polako i nežno.
Prepustite se
Oralni seks je dobar samo onda kada obe strane uživaju, i kada primaju i kada pružaju oralno zadovoljstvo. Kada se sledeći put uputite ka muškarčevom međunožju, potrudite se da se u potpunosti prepustite i opustite kako bi uživali u potpunosti.
Foto-ilustracija: Foter.com / NeoGAboX

Foto-ilustracija: Foter.com / NeoGAboX


Ritam je bitan
Veoma je važan i tempo pa svakako kombinujte brzine. Različitim ritmom gradite iščekivanje što je jedan od osnovnih sastojaka sjajnog oralnog seksa.
Igra toplo-hladno
Pre oralnog seksa u usta stavite kockice leda, dobro ohlađeno voće ili sladoled. Toplota usana kombinovana sa povremenim talasima hladnoće od leda, odvešće ga u potpuno drugu dimenziju.
(Telegraf.rs/tportal.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • selevac

    ma bitna je vestina moras malo da se potrudis pa ga pri kraju stavis celog u usta... mmmmmm

  • Pedja

    Ma pufna nema pojma!!!:-):-)

  • pufna

    Nije uopste bitno da ga stavljas celog u usta.Kako znas da li to svaki muskarac voli? Bitno je da zubi ne ucestvuju i to je to.To nije hrana

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima