UGODITE VOLJENOJ: Sedam stvari koje će je oduševiti

Žene vole muškarce koji znaju da ih iznenade s vremena na vreme, samo što oni često zaboravljaju na taj bitan detalj. Vreme je da saznate šta bi povremeno trebalo da priredite svojoj nežnijoj polovini i izmamite joj osmeh na licu

  • 11

Žene su romantičnije, nežnije i umiljatije od muškaraca. Baš zbog toga često priželjkuju da im njihove jače polovine prirede neko iznenađenje s vremena na vreme ili malim gestom pokažu koliko im je zapravo stalo. Ipak, jasno im je da muškarci po svojoj prirodi nemaju osećaja za to, pa se ni ne trude da tako nešto zahtevaju i objašnjavaju.

Ipak, vi budite drugačiji i već ovog vikenda joj ugodite i naterajte joj osmeh na lice. Ono što treba da uradite je jedna od sledećih sedam stvari i vaša dama će vam biti zahvalna.

Masaža. Muškarac koji svojoj ženi priredi masažu ovim činom će dokazati koliko mu je zapravo stalo. Žena će neizmerno uživati i u masaži i u onome što može da usledi posle.

Pranje sudova. Iako njoj ruke svaki put polaze same ne bi li sklonile prljave tanjire nakon večere, ovoga puta vi ustanite prvi, recite joj da legne u sobu i da vas sačeka, operite suđe, spremite sve, a onda pođite k njoj da je ljubite.

Ljubavna poruka. Ideja koju ste sigurno sprovodili u delo kada ste bili na početku veze. Na tako nešto ste odavno zaboravili, ali to ne znači da to ne treba oživeti. Ostavite joj ceduljicu na jastuk ujutro kad krenete na posao, lepšeg buđenje sigurno neće imati.

Cveće. Kada ste poseldnji put svojoj ženi doneli cveće? Verovatno nikad ili je to bilo toliko davno da ne možete ni da se setite. Ovaj sitni gest oduševiće svaku damu, stoga nemojte još puno čekati.


Izliv ljubavi. Na potpuno pogrešnom mestu i u pogrešno vreme je zaustavite i poljubite. Taj mali neočekivan gest baciće joj osmeh na lice.

Izlazak. Parovi često ne znaju koliko je zapravo dobro izlaziti u dvoje. Vi, ona, dikosteka, muzika, ljudi oko vas, a vas briga za sve, osim za ples, poljupce i dodire u masi. Uživaćete.

Javno pokazivanje ljubavi. Žene vole kada muškarac svima oko sebe daje do znanja koliko je voli i koliko mu je stalo. Uradite to s vremena na vreme. Prijaće i njoj i vama.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    6. oktobar 2013 | 11:38

    I Zvezde da im skines, uvek nesto fali... Uvek nadju razlog za njanjanjaaaaa...

  • marko

    7. oktobar 2013 | 04:34

    Jeste a kad joj donesem ruzu (doduse sa trnjem) gleda me kao idiota

  • Adam

    6. oktobar 2013 | 14:22

    Ja sam poksavao sa masazom ali uvek sam iso dalje :) Starno odusevljena posle :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA