NEPOPRAVLJIVI: Muškarci su opsednuti dužinom penisa

O veličini penisa se često polemiše u muško-ženskim krugovima, ali se čini da su pripadnici jačeg pola ipak ti koji su više opsednuti dužinom svog polnog organa

  • 9

Veličina penisa mnogim muškarcima zadaje glavobolje. Sudeći prema istraživanjima koja su rađena, razmišljanja o penisu i o kritičnim centimetrima zna zaista da optereti muškarca, a neretko i da kod njega razvije anksioznost.

Često je reč o problemu koji nije realan, ali koji i te kako muči onog koji je sam sebi stvorio taj problem u glavi. Da stvar bude još gora, studije su pokazale da veličina penisa uglavnom muči muškarce koji su obdareni, ali koji nemaju dovoljno samopouzdanja.

Isto tako, s druge strane se često nalaze muškarci koji se ne mogu pohvaliti velikim brojem centimetara, ali koji su izuzetno sigurni u svoju muškost, što znači da veličina ne igra bitnu ulogu u anksioznosti i samouverenosti.

Prema rečima vodećeg čoveka studije, dr Dejvida Kinga, najviše je iznenadilo to što su mnogi muškarci priznali kako ih brine to kako drugi ljudi uočavaju veličinu njihovog penisa kad nose uske pantalone. Takođe, većina muškaraca, iako realno nema problem sa veličinom, oseća neprijatnost kada se u društvu povede razgovor o centimetrima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • made in great britain

    11. oktobar 2013 | 19:17

    ..be se meni. Rasti vise ne moze a skratiti moze. Dobar je,ne zali se ni ona ni ja.

  • Sumadinac

    12. oktobar 2013 | 12:02

    Važno je da su žene zadovoljne i da ga vole.

  • beast from the East

    12. oktobar 2013 | 06:19

    to ti je kao "kako god se okrenem, dupe mi pozadi". znaci neke stvari prihvatis. nisi onaj sto je od 5cm, a ni onaj od 25cm.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA