Četiri situacije u kojima je bolje odbiti seks

Iako je seks iskustvo kojem je često teško odoleti, nekada bi baš to trebalo da uradite, za sopstveno dobro. Evo i zašto

  • 9

Seks je fantastično iskustvo, ali samo kada se na njega pristaje iz stvarne želje i jakog uzbuđenja, naravno sa osobom koja to pobuđuje u vama. Sve ostalo ne dolazi u obzir i ne donosi dobro. Međutim, neretko se dešava da ljudi stupaju u seksualne odnose i uvlače se u krevete u kojima im nije mesto.

Pogrešni razlozi za seks mogli bi vam doći glave, baš zbog toga mu u nekim situacijama treba jasno i glasno reći "NE". Evo o kojim situacijama je reč.

Pristanak na seks samo da biste svog partnera napravili ljubomornim nikako nije rešenje. Problem koji imate rešite verbalnim putem, seks vam sigurno neće pomoći u tome.

Seks sa dečkom koji se odjednom pojavio u diskoteci ispred vas i koji vam je ponudio da odete s njim kući može samo da bude "prazno iskustvo". Ukoliko se dogodi, nećete se osetiti bolje, naprotiv.

Dečko koji je popio svakako nije rešenje za seks. On ne samo da se neće sećati vašeg imena, već se uopšte neće setiti ni vas.

Nikada ne pristajte na seks ukoliko to zaista ne želite. Pravi muškarci, kojima je stalo, čekaće da budete spremni.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    14. oktobar 2013 | 11:44

    Hehe, nista sladje od iscekivanja kad ce biti... Sta je zanimljivo ako odmah pristane... Uzivanje u osvajanju je uvek nesto novo i nesto posebno...

  • Ivana

    14. oktobar 2013 | 12:41

    Niko Bitan@ kako da se nadjemo na facebook- u....?

  • S_77

    14. oktobar 2013 | 13:47

    Dude88, slazem se sa tobom u potpunosti...treba se prepustiti i uzivati u svemu sto zivot nudi... Dozvoliti sebe nesto nekad sto nije moralno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA