PODMLADITE VAGINU: Vakcina vraća genitalije u formu

Kako se očekuje, do kraja ove godine Evropljanke će moći da dobiju superefikasno sredstvo za regeneraciju najosetljivijeg područja svog tela

  • 14
Seksi štikle Foto: wallpaperhdfree.com

Ukoliko imate preko 40 godina, strahujete da mišići vaše vagine polako gube tonus, a ne želite da idete pod hirurški nož, onda je ovo prava stvar za vas. Vakcina pod nazivom "DesirialR" funkcioniše slično kao fileri za usne i lice, tako što vašem najintimnijem području vraća željenu čvrstinu i elastičnost.

Nakon samo dvadesetak minuta, koliko traje tretman "pumpanja vagine", bićete sigurni narednih 15 meseci da će vaša "mezimica" ostati "dizajnirana" po vašoj želji i to u punoj formi sve vreme.

Možda vam ovo sve zvuči kao potpuno bespotrebna stvar, ali činjenica je da ženama u menopauzi hormoni počinju drugačije da rade, što se posebno odražava na njihovo međunožje. Neretko, vagina postaje suva, njeni zidovi i mišići oklembešeni, što umnogome može da utiče na samopouzdanje, naročito kod dama koje su prošle kroz razvod i sada ih je stid da se upuste u seksualne aktivnosti s novim muškarcem.

- Ženska vagina je vrlo slična našim usnama. A znamo svi koliko su one s godinama sklone pucanju, isušivanju i opuštanju. Vagina je naročito osetljiva zbog pada estrogena, do čega dolazi tokom i nakon menopauze, otprilike u pedesetim godinama života. Tada postaje naborana, gubi svoju punoću i ne izgleda baš lepo. Ponekad, gubitak tonusa može da pravi i fizički problem pri kretanju - rekla je specijalista za intimnu kozmetiku, doktorka Ketrin Tejlor Barns sa klinike "Sheen" u Londonu.

- Ranije bi lekari u ovakvim slučajevima pacijentkinjama preporučivali hiruršku intervenciju podmlađivanja vagine. Sada je tu preparat "DesirialR" koji će pomoći mnogim damama koje su zašle u godine, a i dalje žele da imaju bogat seksualni život - dodala je ona.

Kako najavljuju stručnjaci, "DesiralR" kompanije "Vivacy", koji u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu i manitol, trenutno prolazi kroz završnu fazu istraživanja, a očekuje se da će prve pacijentkinje moći da se ulepšaju "tamo dole" već negde pred Novu godinu.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    14. oktobar 2013 | 17:52

    Ljudi, ja jos ni jednu ne nadjoh na otpadu :D zene mante se gluposti. Vazno je da je uredna, ukusna, vrela i vlazna...podje mi voda na usta, hehe...

  • Ivana

    14. oktobar 2013 | 16:50

    E sad:-) ispada da vremenom dobijamo dole kitu:-) da sve visi i bora se:-)))moja je još uvek super,nikad havarisana,očuvana,ispolirana,garazirana...i ne prodajem:-))))))

  • Niko bitan

    14. oktobar 2013 | 18:37

    Ivana, valjda dobijate kitu :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA