Verujete li u ljubav na prvi pogled?

Ljubav na prvi pogled je tema koja uvek izaziva polemike i prepucavanja, s obzirom da su mišljenja uvek podeljena. Ipak, evo nekoliko činjenica koje se tiču ovog fenomena, a koje će vam promeniti ili utvrditi već postojeće mišljenje

  • 19

Postoji li ljubav na prvi pogled? Večno pitanje koje muči mnoge ljude širom sveta. I dok jedni tvrde da se radi o pustom verovanju u bajke, drugi pričaju kako su je doživeli. Ipak, sve dok ne zakuca na vaša vrata, crv sumnje će postojati. Jedino što pre toga može da razbije neveru je nekoliko činjenica koje se tiču ovog fenomena i koje će, ili promeniti vaše mišljenje ili utvrditi već postojano. Evo o kojim stvarima je reč.

Reč je o trenutnoj privlačnosti

Ne dešava se često, ali ste sigurno do sad osetili neverovatnu privlačnost prema nekome koga ste u tom trenutku prvi put ugledali. Upravo to je ljubav na prvi pogled, ta magnetska privlačnost koja vam ne da mira. Ta osećanja su i te kako realna i postojeća.

Dokazi istraživanja

Na osnovu raznih studija koje su rađene, dokazano je da ljubav na prvi pogled postoji. Čak 40 odsto ispitanih tvrdi da ju je doživelo, što je isuviše veliki procenat da bi bio zanemarljiv.

Nezaboravna je


Ljudi koji su je doživeli, tvrde da je nikada nisu zaboravili. Iskustvo koje ova ljubav pruža, pa makar bilo kratkotrajno, zauvek ostaje pečatirano u mislima. Osećaj je neponovljiv, nezaboravan i stvara utisak da ne postoji ništa lepše od ljubavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa Grgic

    15. oktobar 2013 | 13:45

    Da,i to je najčešći razlog zašto se to dvoje,poslije u braku,ne mogu očima gledati.....

  • Ivana

    15. oktobar 2013 | 13:53

    Nisam verovala,dok se nije desila..a desila se samo jednom...i evo, još uvek traje:-)))

  • S.C

    15. oktobar 2013 | 16:07

    Joj Ivana ili vec ko li si,smaras na kvadrat!!!!!Kod tebe je sve "ili mi se desilo",a i ako nije "desilo se".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA