NIKAD SE NE ZNA: Izađite s momkom koji nije vaš tip

Čak i muškarcima koji vam nisu fizički privlačni vam i koji su vam okej, ali ništa više od toga, treba dati šansu i izaći s njima na sastanak jer uvek postoji mogućnost da se nešto promeni

  • 7

Katkad žena treba da ide preko granica koje je sama sebi postavila. To što ste sebi rekli da nikada u životu nećete izaći sa muškarcem koji puši, koji ima plave oči, koji nije visok ili skladno građen ili nešto sasvim treće, samo su prepreke koje znaju da vas liše šansi za ljubav koje bi zapravo mogle da budu prave. Baš zbog toga sledeći put kada naiđete na muškarca koji vam je okej, ali ništa više od toga, pružite mu šansu. Ništa ne možete da izgubite, ali zato možete da dobijete.

Možda vam se dopadne

Svako zaslužuje šansu. Veliki broj parova koji su zajedno su se privukli tek na drugu, treću loptu. Nisu sve ljubavi počele fatalnom privlačnošću. Budete li čekali tako nešto, može se desiti da se načekate.

Prijateljstvo

Možda vam se neće dopasti kao partner i neće vas seksualno privući, ali ukoliko vam je super kao osoba, nikad se ne zna. Postoji šansa da on bude vaš novi prijatelj.

Novo mesto, novi ljudi

Možda vam baš taj frajer s kojim ste pristali da odete na kafu i protiv svoje volje, pokaže novo, fantastično mesto u gradu a kom ćete ubuduće sklapati nova prijateljstva i nove ljubavi.


Naučićete nešto novo

Čak i da sve krene po zlu, biće vam to osoba više koju ste upoznali, pročitali i na osnovu koje ste još bolje shvatili šta ne želite pored sebe i za kakvim muškarcem tragate. Ne kaže se bez razloga da svako iskustvo zlata vredi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA