Šta ona pomisli kad prvi put ugleda vaš ponos?

Ne postoji muškarac koji se nije bar jednom zapitao na koji način devojka gleda na njegovog vršnjaka. Ukoliko nikada niste imali priliku da čujete odgovor, mi vam ga donosimo

  • 33

Muškarci su osetljivi na priče o veličini i sposobnosti njihovog penisa. Baš zbog toga često i prevrću po glavi i radoznali su kada je reč o ženskoj percepciji njihovog vršnjaka. Pitanja "Da li misli da je mali?", "Dopada li joj se ova tehnika?", "Da li joj prija ovaj miris?" samo su neki od "problema" koji muče muškarce. Neretko se i pitaju šta je to šta žena pomisli kada prvi put ugleda njihovu intimnu zonu. Odgovor na to pitanje upravo ćete dobiti.

Tamnoružičasta boja

Mnoge na prvi pogled zaprepasti ta nijansa maltene ljubičaste boje, a mnoge žene složiće se da nisu videle takav kolorit nigde drugde na telu. Osim toga, ta boja je još jedan znak ekstremnog uzbuđenja, tako da retko ko ostaje ravnodušan, piše mensfitness.com.

Čarobna gljiva

Penisi se razlikuju kako po veličini, dužini, boji, tako i po obliku. Ima onih koje krasi poprilično velik glavić u odnosu na ostatak, a taj oblik žene neretko podseća na gljivu. Ali, to i nije loše, s obzirom na to da upravo s tim oblikom penisa mnoge žene beleže neke od najboljih i najintenzivnijih seksualnih doživljaja.

Neophodna depilacija

Osim što deluje vrlo neuredno, puštanje stidnih dlaka baš i nije poželjno. Osim toga, ako ih barem malo podrežete, penis će vam izgledati veće, a s time će se slažiti i brojne žene.


Mirisno i čisto

Svaka žena želi muškarca kojem su higijenske navike na nivou, a ako joj, kada spustite bokserice, kroz glavu prođe misao "Ah, kako je gladak, savršene dužine i obima, a još uz to i mirišljav", nema šanse da vas odbije.

Savršen paketić

Nekim muškarcima ponekad je poprilično neprijatno da se skinu pred partnerkom, a bezrazložno se opterećuju veličinom svog penisa. Ali, ako partnerka udeli kompliment vašem "paketu", nemojte se opirati i preispitivati, jer ako ga je pohvalila, onda to verovatno i misli.

Iznenađenje

Penisi nekih muškaraca na prvu možda i ne izgledaju tako moćno, ali kada krene akcija sledi iznenađenje. Iako se možda pri prvom pogledu nije dokazao, njegova mogućnost rasta je zadivljujuća, a tome će se obradovati svaka žena.

Krivudavo

Teško da je i jedan penis potpuno ravan, no ima i onih koji vidno naginju desno ili levo. Pogled na takav penis ženama samo govori da bi taj seks mogao da bude jako zanimljiv.

Preveliko

Iako mnogi muškarci sanjaju o tome da imaju veći penis, ni ta solucija nije baš najbolja, štaviše! Pri pogledu na zaista veliki penis, ženama oči neće da iskoče od sreće, već od straha, a po glavi će im se samo motati pitanje "Hoće li ovo da boil?".

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lara_De

    17. oktobar 2013 | 18:11

    Nek priča ko šta hoće al veličina je bitna (normalna) ne želim da mi zabode do krajnika ;) ... Od mikro- penis nema zadovoljstva...

  • Lili

    17. oktobar 2013 | 19:06

    Meni je najbitnije da je cist I da je nije dlakav. Ne mora se depilirati, ali bar moze da podsisa. Velicina nije bitna, jer kad neko zna onda I sa najmanjim moze da se uziva.

  • N. M

    17. oktobar 2013 | 17:28

    Za prevelik kod nas postoji izreka "bezi ko kurva od veliki *urac" jer one znaju kako to moze da bude neprijatno iskustvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA