SISOGNJURCI: Obožavanjem grudi protiv raka dojke (VIDEO)

Pogledajte jedinstvenu akciju koja će motivisati čak i muškarca najtvrđeg srca da se zabrine za rastući problem karcinoma dojke

  • 3

Oni su muškarci-veseljaci i obožavaju činjenicu što su žene seksi bića koja imaju grudi. Nije im bitna ni veličina, ni oblik, jer svake grudi su lepe na svoj način. Ono što grupa zavodnika okupljena oko projekta "SimplePickup" sigurno ne želi, a verujemo ni vi, jeste da ovi darovi prirode stradaju i budu odstranjeni zbog opakog raka dojke.

Zato su oni odlučili da se jedinstvenom akcijom pridruže mesecu borbe protiv raka dojke, spojivši pritom posao i zadovoljstvo. Za svaki par grudi u koji im njihova vlasnica dozvoli da se “zagnjure”, oni će donirati po 20 dolara. Sav novac uplatiće fondacijama za istraživanje i borbu protiv ove maligne bolesti, koja ne samo da kvari lepotu, već ubija na milione žena u svetu svake godine.

Propozicije su jednostavne. Pred svakim od njih je zadatak da nađe par grudi starijih od osamnaest godina, zagnjuri celo lice u njih i ispustiti karakteristični "Brrrr!" uzvik. Pogledajte kako su se snašli i koliko su novca uspeli da sakupe u prvoj turi.

(Telegraf.rs / SimplePickup)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA