VODIČ ZA POLJUPCE: Ovo su lokacije stvorene za romantiku! (FOTO)

Ako vam baš i ne ide od ruke da nađete privatan kutak u kojem ćete razmenjivati poljupce s voljenom osobom, onda je ovaj vodič prava stvar za vas

  • 2

Sveže zaljubljenim parovima često je teško da pronađu pravo mesto na kojem bi, bez ometanja ili osude okoline, mogli na miru da se ljube, maze i grle. Zato je tu za njih ovaj Fejsbuk vodič za poljupce koji je osmislila grupa italijanskih entuzijasta koja nastupa pod imenom 0707 (ZerosetteZerosette).

Ovom pomalo gerilskom pokretu priključili su se ljudi sa svih strana sveta, koji lepljenjem “Kissing spot” nalepnica obeležavaju mesta na kojima svako nesmetano može da razmenjuje poljupce sa svojim voljenim bićem.

Ukoliko se zateknete u Rimu, Njujorku, Parizu, Londonu, Berlinu, Krakovu, Sidneju, Riju de Žaneiru, ili na Siciliji, samo potražite nalepnicu na kojoj piše da se tu nalazi baš zgodan kutak za romantiku.

Mesta za ljubljenje, odnosno "romantične kocke" na kojima svoja osećanja možete iskazati javno kroz poljubac sa dragom osobom, otvorena su na i devet lokacija u Beogradu zahvaljujući, kreativnim studentima sa Fakulteta za medije i komunikacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nm

    19. oktobar 2013 | 00:09

    da se ne izgubim, trazeci ta mesta

  • Gaby

    18. oktobar 2013 | 02:40

    Sta bre??? Kakvo je ovo ludilo zapada, studenti ne izmotavajte se, zar na svega devet lokacije imamo napismeno da mozemo da se zaskocimo, tj. poljubimo? Ne slazem se, menjajte to!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA