ŠVALERI: Evo šta vas čeka nakon varanja

Preljuba, čak i kada se oprosti, ostavlja gorak ukus u ustima jer osoba koja je prevarena, u principu, nikada ne može u potpunosti da zaboravi to što se desilo

  • 19

Preljuba može da se oprosti, ali retko kada i zaboravi. Ma koliko se žena tudila da smetne s uma to da je u jednom trenutku neka druga bila poželjnija i seksepilnija njenom muškarcu, to joj vrlo često ne polazi za rukom. Gorak ukus ostaje zauvek u ustima, a muškarac preljubnik, hteo - ne hteo, neke posledice mora da trpi zbog onoga što je uradio.

Zbogom privatnosti. U trenutku kada ste odlučili da prevarite svoju partnerku, dobili ste možda strastven seks, ali i izgubili dosta toga. Žena vam je možda oprostila, ali je isto tako naoštrila čula ka svakom vašem pokretu. Mali kiks, i gotovi ste. Nema sitnih laži o tome gde ste i s kim ste, nema tajnog dopisivanja, fejsbučenja s raznim cicama i čuvenih muših večeri s prijateljima, uz pivo i fudbal. Još mnogo će vode poteći dok ponovo ne zaslužite poverenje.

Svaku svađu gubite u startu. Njen kec iz rukava, ma šta god da je uradila, uvek će biti "Ti, meni kažeš. A šta si ti meni uradio?". Ovo očekujte i sada, i nakon šest meseci, pa čak i nakon dve godine. Uvek će imati tu prednost nad vama, jer argumenti neće postojati u tom treutku.

Sve se menja. Ma koliko da se oboje trudite da izgladite stvari, uvek će nad vama biti taj nevidljiv oblak preljube. Pravićete se oboje da ga ne vidite, ali ćete dobro znati da je on tu i osećaćete njegovo prisustvo.

Hodaćete po jajima. Ako ste prevarili, moraćete da trpite posledice,a  između ostalog u njih spada i oprez pri svakom pokretu, svakoj izgovorenoj reči i svakom potezu. Moraćete bar upola da budete nežniji i pažljiviji nego na početku veze, ekstra trud moraćete da ulažete konstantno ne bi li žena shvatila koliko vam je zaista stalo.

Trpeće i vaš novčanik. Poklon za godišnjicu, poklon za rođendan, a zatim i kupovina te prelepe skupe haljine koju je videla u izlogu i o kojoj priča danima. Svi znamo da žene padaju na poklone i na taj vid pažnje, stoga ćete morati da se otvorite i na taj način joj pokažete da mislite na nju.


(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    20. oktobar 2013 | 16:41

    U najgorem slučaju,će me oralo zadovoljavati,ali posle sexa sa drugim muškarcem,a da to ni ne zna...toliko!

  • N. M

    20. oktobar 2013 | 15:49

    Po prvi put se slazem u potpunosti. Sve je tacno!

  • Iva

    20. oktobar 2013 | 18:36

    ...Ako vec oprostis prevaru, nije bas normalno da maltretiras tog svog muskarca.Ako ne mozes da oprostis-raskines...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA