ZAVODNICI TVRDE: Srpkinje i Hrvatice su lake ženske!

Ako je verovati rečima ovih "iskusnih" momaka, osim Makedonki, žene sa prostora bivše Jugoslavije su žene koje je poprilično lako "kresnuti". Šta vi mislite?

  • 65

Tridesetčetvorogišnji američki bloger i samozvani seks-turista koji se predstavlja pseudonimom "Roosh V" i njegov kolega Nikolas Džek, na osnovu svojih sopstvenih, ali i iskustava drugih muškaraca-igrača s foruma ReturnOfKings.com, napravili su svojevrsnu mapu sveta na kojoj se vidi koliko su žene širom planete spremne da se upuste u neobavezni seks sa strancem.

Prema njihovom kolektivnom iskustvu, Srpkinje, Hrvatice, Bosanke, Crnogorke i Slovenke poprilično su "lake", dok su Makedonke nešto uzdržanije!

Ako je verovati ovoj mapi, naše devojke se nalaze u drugoj kategoriji, od mogućih pet, odnosno one su "easy to bang", što ih svrstava u prosek za Južnu Evropu. Zapadnoevropljanke i Grkinje spadaju u kategoriju "normal dificulty to bang", dok su Španjolke, Italijanke i Turkinje nešto uzdržanije.

Što se tiče zemalja u kojima su žene najpodatnije, to su Kuba, Dominikanska Republika, Peru, Bolivija, Tajland, Filipini, Gana, Burkina Faso, kao i najveći deo južne i istočne Afrike. Najčednije su dame u Egiptu, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Jordanu, Siriji, Iranu, Iraku, Omanu, Kataru, Jemenu, ali i lepotice sa Šri Lanke.

Svakako, ovo istraživanje bi trebalo uzeti sa rezervom, uzimajući u obzir činjenice da u pojedinim zemljama žene nemaju nikakva prava da same odlučuju o ispoljavanju svoje seksualnosti. Takođe, ekipa foruma ReturnOfKings je poprilično mizogina grupa muškaraca koji smatraju da su žene plen stvoren za zabavu pripadnika jačeg pola koji po svojoj prirodi jednostavno ne mogu da budu monogamni.

Šta vi mislite, kakve su žene s ovih prostora?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA