SEKS-NEPRILIKE: Tri najčešće greške u spavaćoj sobi

Seksualni odnosi deo su svake veze i braka. Međutim, onog trenutka kada zaškripe odnosi u krevetu, stvari pod hitno moraju da se promene

  • 12

Seksualni život doživljava promene s vremena na vreme. Od fantastičnog seksa gde sve pršti od strasti, pa do nezainteresovanosti i smanjenog libida, što zbog stresa, što zbog hiljadu i jedne stvari. U pitanju su sasvim normalne oscilacije koje se dešavaju svim parovima.

Važno je samo da ne pokleknete pred izazovom i ne odustajete od borbe za vašu ljubav. Između ostalog, bitno je i da izbegavate sledeće tri stavke.

Seks nije sredstvo manipulacije

Posvađali ste se i samim tim vam ne pada na pamet da spavate s partnerom sve dok se ne izvini i prizna da nije bio u pravu? Ovaj način manipulacije se izjednačava sa onim kada detetu kažete "Budi dobar ili nećeš dobiti sladoled".

Shvatite da od ucene nemate koristi, već da time samo možete da produbite jaz u odnosima. Katkad je bolje pristati na seks pomirenja.

Razbijte seksualnu monotoniju

Nema ničeg goreg nego kada seks već meseci ma praktikujete na istom mestu, u isto doba dana, na isti način, u istoj pozi. Dosadno i pre svega neinovativno.


Iskočite iz šina, iznenadite svoju polovinu i uzbudite jedno drugo na dosad neviđen način. Prijaće vam oboma, osećaćete se sveže, mlado i puni duha.

Seks je vaša stvar, ne tuđa

Ono što se dešava između vas i partnera, treba tu i da ostane. Naravno, najbolji prijatelj ili sestra dolaze u obzir, ali prepričavanje seksualnih problema na kafi s prijateljicama ili pivu s ortacima - nikako.

Rešite sve naintimnije probleme sami s partnerom, a ako je neophodno potražite savet seksologa ili savetnika za veze. Za prijatelje ostavite neke druge teme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa Grgic

    19. oktobar 2013 | 17:21

    Zadnja faza veze mi je kad seks postane rutina,nešto kao nedjeljni ručak,...to je najbolje opisao Bora u stihu,...."standardno vodimo ljubav,..u glavi vrtimo slike,...ja mislim na druge žene,Ti na bivše ljubavnike,...e kad se dođe u tu fazu nikakve čarolije više ne pomažu,....

  • Mala od skandala

    19. oktobar 2013 | 20:34

    Dug i iskren razgovor u tome sta treba promeniti u seksualnom odnosu....bar sto se tice mene.

  • Niko bitan

    19. oktobar 2013 | 17:35

    Zene ko zene... A i muskarci nista bolji... Treba naci balans, ali svako tvrdoglav na svoj nacin...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA