Pet saveta za lakšu potragu za idealnim muškarcem

Svaka žena pored sebe priželjkuje savršenog partnera. Ukoliko vam potraga do sada nije bila plodonosna, evo nekoliko saveta koji bi ubuduće mogli da vam budu od koristi

  • 15

Ne postoji žena koja ne mašta o svom Gospodinu Savršenom. I svaka ga zamišlja drugačije, jer jasno je da sve pripadnice nežnijeg pola nemaju iste želje, iste težnje i iste afinitete. Međutim, jedno je sigurno. Potraga za savršenim muškarcem prisutna je kod svih dama.

Nekima polazi za rukom da ga nađu iz prve, nekima sve to ide malo teže, ali ukoliko spadate u drugu grupu, evo nekoliko saveta od strane stručnjaka za veze, Doga Hajnsa, koji vam mogu biti od pomoći.

Skupite hrabrosti za prvi korak

Verovatno ne gledate na svakog muškarca kao na savršenog, tako da najverovatnije ne stupate u kontakt s nekim ko vam se svideo na prvi pogled. Kada vam se to sledeći put dogodi, ne propustite priliku da ga upoznate. Ne čekajte da on napravi prvi korak. Skupite hrabrosti i priđite mu prvi. Dajte mu do znanja da vam je zapeo za oko.

Nećete pogrešiti ni ako mu kažete kako se osećate. Realno, nemate šta da izgubite. Ukoliko deli vaše osećanja, budite srećni i nastavite s upoznavanjem. Ako vas odbije, shvatite vaš poduhvat kao vežbu za idući put. I ne zaboravite, on je taj koji je na gubitku.

Tražite na pravom mestu

Da biste pronašli savršenog frajera, morate da znate koje kvalitete tražite. Ako to znate, znaćete i na kojim mestima ih treba tražiti. Ako želite ozbiljnog muškarca, verovatnoća da ćete ga pronaći u turbo folk klubu i nije velika. Zato, umesto da se sažaljevate nad sobom, prestanite da tražite na pogrešnim mestima.


Ukoliko želite nekoga ko drži do svog tela i zdravlja, nije loša ideja krenuti u teretanu. Privlače li vas više kulturno osvešćeni intelektualci, češće posetite pozorište, bioskop ili kakvu zanimljivu izložbu.

Gledajte na upoznavanje iz drugog ugla

Čak je i danas, kada je emancipacija žena znatno uznapredovala, uvreženo mišljenje da su muškarci ti koji bi trebalo da naprave prvi korak. Ne dopustite da vas takvo mišljenje obeshrabri.

Ostavite predrasude po strani i ponosno mu priđite prvi. Imajte na umu da će mu takvo ponašanje puno otkriti o vama - da ste jedna samouverena, smela žena koja zna šta hoće i ne boji se da to i pokaže.

Okrenite sastanak u svoju korist

Najneprijatnija stvar na prvom sastanku koja može da vam se dogodi je neprijatna tišina. Stoga, potrudite se da do nje ne dođe. Najgore je probiti led, a potom, kako vreme bude prolazilo i što ga budete bolje upoznavali, bićete opušteniji i pronalazićete sve više tema za razgovor.

Nastojte da ne gubite vreme na uobičajene priče. Pazite se da vam jezik ne bude "brži od pameti", kako ne biste brzopleto rekli nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti. Razmislite malo o pitanju koje vam je postavio pre nego što mu date odgovor.

Zaboravite nepisana pravila

Sve one priče o tome kako ćete muškarca najviše zainteresovati budete li glumili nedostižnu - zaboravite. Ne želite nekoga kome ćete biti samo prolazna avantura i ko će vam na kraju slomiti srce, a igra mačke i miša mogla bi da privuče upravo takve.

Muškarac koji je materijal za kvalitetnu vezu neće gubiti vreme igrajući igrice, niti će hteti da ima posla sa ženom koja ih igra. Umesto da glumite nedostižnu, budite samouverene, opuštene, srdačne i otvorene za sve ono lepo što vam se može dogoditi.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA