SEKSOMANIJA: Zaboravite rutinu, rasplamsajte strasti!

Ukoliko vam je dosadio način na koji svaki put započinjete seksi igre, mesto na kojem gotovo svaki put vodite ljubav ili seks-poza koju najčešće praktikujete, promenite sve iz korena već večeras. Pravo je vreme za vatrene promene

  • 0

Seks je važan deo muško - ženskih odnosa, ali i svakodnevnog života, baš zbog toga i treba ozbiljno da shvatite tu akciju i da joj se maksimalno posvetite. Reč je o životnom polju koje zahteva napredovanje, promene i konstantnu borbu protiv rutine, a sve zarad zadovoljstva i osećaja ispunjenosti koji čine naš um opuštenim, usne nasmejanim i telo energičnim. Ukoliko ste zapali u monotoniju, vreme je da promenite stvari iz korena i da već večeras uvedete neke novitete u spavaću sobu. Mi smo tu da vam damo nekoliko ideja.

Mozak

Mozak je navažniji seksualni organ. Možda zvuči smešno, ali je zaista tako. Sve potiče iz glave i vaše misli ukoliko nisu usmerene ka seksu i ukoliko ne postoji želja za njime, nećete ni uživati. Dakle, najpre se u mislima posvetite svom partneru i svemu što biste mu radili, a potom sve to lepo prenesite i u spavaću sobu.

Samopouzdanje

Dobar seks počiva na samopouzdanju. Osoba koja je nesigurna, koja razmišlja o svojim nesavršenostima i delovima tela koja baš i ne želi da obnaži pred partnerom ima veliku kočnicu u glavi koja je sprečava da uživa u blagodetima seksa. Uostalom, te nesavršenosti mislite da imate vi, ali ne i vaš partner. Stoga se opustite, pustite mašti na volju i eksperimentišite bez ikakvih problema. Uživaćete.

Fantazirajte

Istražujte na temu seksa, pokupite neke zanimljive ideje, a onda ih podelite sa partnerom. Široka je lepeza zanimljivosti i načina na koje seks može da se obogati. Na vama je da odaberete one koje vam se najviše dopadaju, a potom se osmelite i da ih probate. I ono što je najvažnije, nikada nemojte da prestanete da eksperimentišete. Seks vam tako nikada neće biti dosadan, štaviše, biće sve bolji.


Upoznajte svoje telo

Da biste znali šta vas pali, koji dodiri vam prijaju, a koji ne, kao i šta vas dovodi do orgazma, morate da poznajete svoje telo. Razgovor tokom seksa i ukazivanje partneru na ono što vas uzbuđuje su veoma važne stvari u seksu. Niko nikom ne zna da čita misli, stoga se posvetite otkrivanju sebe, a potom to znanje prenesite na svoju jaču ili nežniju polovinu. Eksplozija strasti je u tom slučaju zagarantovana.

Predigra

Što je duža uvertira, to je seks bolji. Dobar način da započnete predigru je slanje seksi poruka još na početku dana, ne bi li ste zagrejali teren do večeri, kada će se i desiti konačni okršaj pod čaršavima. Pogledi, dodiri, nežni poljupci, vino, veće, striptiz, seksi odeća, večera...milion je načina i varijacija na koje možete da sprovedete seksi predigru. Uključite maštu, pronađite način i uživajte u slatkom iskušenju, a potom se prepustite strastima i fantastičnom orgazmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA