OBNAŽITE SE: Golotinja će vam sačuvati vezu

Svaka šesta žena neprestano sakriva svoje telo i skoro nikad ne dozvoljava svom partneru da je vidi bez odeće

  • 8

Verovali ili ne, čak polovina žena nesigurno je zbog svog izgleda i nemaju hrabrosti da dozvole svom partneru da ih vidi kada su potpuno nage. Nažalost, neke od njih je nedostatak samopouzdanja u vezi sa sopstvenim telom doveo do ozbiljnih problema u vezi ili braku.

Prema istraživanju britanske kompanije UKMedix, sprovedenom na skoro dve hiljade pripadnica nežnijeg pola, svaka šesta ispitanica u poslednjih godinu dana nije dozvolila svom partneru da je vidi golišavu. Neke od njih su priznale da odećom zapravo pokušavaju da prikriju nedostatak seksualne želje.

Ovakvo ponašanje veoma ljuti njihove momke i muževe, pa nisu retke ni svađe. Čak 40 odsto dama se zbog ovog problema našlo pred razvodom ili raskidom.

- Zadovoljstvo fizičkim izgledom i samopouzdanje veoma su bitni faktori za kvalitetan seksualni život jedne žene. Ukoliko se one ne osećaju dobro u svom telu, nastaju problemi. Ipak, čak i ako nisu same zadovoljne svojim telom, žene bi trebalo da uzmu u obzir i stav svog muškarca. Neretko se dešava da oni obožavaju telo svojih partnerki, baš takvo kakvo jeste, sa svim tim sitnim i krupnijim nesavršenostima – objasnila je autorka ovog istraživanja Sara Bejli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    28. oktobar 2013 | 16:24

    Nema lepšeg osećaja,nego gledati reakciju muškarca kako vas guta očima,dok oskudno odevena,ili ne odevena raduckam po kući:-))))

  • Sumadinac

    28. oktobar 2013 | 16:40

    A kada im kažeš da se potpuno svaku, one kažu "teras me da se ponašam kao kurva".

  • Maki

    28. oktobar 2013 | 19:13

    Mom muzu vec dosadilo da stalno setam gola kroz kucu :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA