ZA SEKSI DEKOLTE: Povećajte grudi hranom

Plastične operacije, pa čak ni punjeni brusevi, neće vam trebati ukoliko u svoju ishranu uvrstite hranu bogatu estrogenom. Možda niste znali, ali ovaj hormon je magični sastojak od kojeg grudi naprosto bujaju

  • 4
Predeo ispod grudi, predeo iz snova Foto: bromygod.com

Niste zadovoljni veličinom svog poprsja i ko zna koliko puta vam je već palo na pamet da odete pod nož? Plastične operacije vam neće biti potrebne ukoliko u svoju ishranu uvrstite određene namirnice.

Naime, istraživanja pokazuju da grudi mogu da bujaju od pojedine hrane, tačnije hrane koja je bogata estrogenom. Ovaj hormon je, inače, odgovoran za seksi obline koje žena dobija tokom puberteta, a samim time i obim grudi.

Stoga, što veće količine budete unosili putem hrane, to će vaše grudi biti veće. Zapravo reč je o biljnom estrogenu, takozvanom fitoestrogenu koji se u velikim količinama nalazi u sojinim proizvodima. Preporučena dnevna količina ovog hormona je 100 do 200 mg, što je ekvivalentno 350 g sojinog mleka i 75 g sojinog, odnosno tofu sira.

Hrana bogata sojom je, između ostalog, dobra i za žene u menopauzi, odnosno one koje imaju problema sa simptomima.

Ostale namirnice koje su bogate fitoestrogenima i koje utiču na prirodno povećanje grudi su indijski orah, kikiriki, pahuljice, kukuruz, pšenica, semenke lana, jabuke i bademi.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    1. novembar 2013 | 18:44

    Zasto li zene pate za velikim grudima kad mnogo muskaraca voli male grudi... Onako, trojcica ;-)

  • marko

    1. novembar 2013 | 22:06

    Soja pa da, jos ako je gmo milina jedna :D

  • Pantera

    1. novembar 2013 | 13:17

    Istina ali ih najvise ima u sjemenkama lana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA