PLEJBOJ CICA SEKSI POBEDNICA: Naša Božana ima bogovsko telo! (FOTO)

Plejboj zečica Božana Vujinović iz Srbije ponela je ovogodišnju titulu “Miss Sexy Body”, odnosno, cice s najseksipilnijim telom

  • 0

Božana Vujinović, ljubiteljima srpskog Plejboja poznatija kao raskošna plavuša i mis leta 2013, ujedno je bila i srpska predstavica na izboru “Playboy Playmates of the Year Gala”. Kako Božana nije jedna od onih koji veruju da je samo važno učestvovati, ona se sa Filipina vratila sa titulom. Tako je na ovom internacionalnom takmičenju za Srbiju osvojila lentu “Miss Sexy Body”!

Od Božane se ništa manje nije ni očekivalo. Kako joj je bilo tamo? Više nego dobro. Bar tako kaže, a Božani se mora verovati na reč. Stigla je i da učestvuje u humanitarnoj akciji organizovanoj u cilju prikupljanja pomoći za bolesnike s Filipina koji nemaju novca za lečenje.

Božana ne samo što je pacijentima ulepšala dan svojom pojavom, već se odrekla i svog honorara od prodaje namenski urađenih slika, u korist onih kojima je pomoć neophodna. Dakle, mir u svetu! Naravno, sve dok se ne skine za naslovnicu i mir ne izgubi smisao.

(Telegraf.rs / Playboy)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA