Tri jasna znaka da je preboleo bivšu

Crv sumnje koji vas izjeda iznutra, a koji se tiče njegove bivše, konačno bi trebalo da bude uništen. Ukoliko prepoznate ove tri stvari kod svog dečka, budite sigurni da ju je preboleo

  • 4

Muškarci teže prebole raskid nego žene. Potrebno im je duže vreme najpre da shvate, a zatim i pređu preko činjenice da su ostavljeni. Baš zbog toga, pripadnica nežnijeg pola koja uđe u vezu s muškarcem koji je nedavno raskinuo ne može a da ne bude sumnjičava. Ukoliko ste i vi u sličnoj situaciji, trebalo bi da znate nekoliko stvari koje jasno daju do znanja da je raskid zaista ostavio daleko za sobom.

Nema je među Fejsbuk prijateljima

Novo doba donelo je moderna pravila. Ona se najčešće tiču društvenih mreža, naročito Fejsbuka, na kojem svi svakodnevno "visimo". Gledajući stvari iz tog ugla, to što je on obrisao devojku iz prijatelja je pozitivan znak. To znači da ne želi, niti ga zanima išta što ima veze sa njenim životom.

Njegovi prijatelji je slobodno pominju

Muškarci koji nisu preboleli bivšu najčešće ne žele ni da je spominju, a kamoli da čuju bilo šta u vezi s njom. Baš tako, zarad sopstvenog dobra, često zabranjuju drugovima da mu je spomenu ako je sretnu na fakultetu, u kafiću ili u provodu u gradu. Međutim, slobodno spominjanje njenog imena znači da su stvari došle na svoje.

Kad je sretne, ne oseća ništa


Obično, kada čovek sretne bivšu ljubav sasvim nenadano na ulici, zatreperi mu nešto u stomaku, što je znak da oseća i dalje tračak one stare ljubavi. Međutim, ukoliko ga njena iznenadna pojava apsolutno ne dodiruje, to je dobar i jasan znak da je sve preboleo.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bina

    7. novembar 2013 | 11:11

    A kako ja da znam da on ima leptirice u stomaku kad je vidi? Da ga vodim na ultra zvuk ili hahahhahah :D

  • Niko bitan

    6. novembar 2013 | 10:47

    Aaaa... Zasto je preboleti.. Lepo je voleti, jos lepse ostati sa svakom u lepim odnosima... Sta je lepse od leptirica u stomaku... I podsecanja na lepe trenutke...

  • Sara

    7. novembar 2013 | 15:25

    Nije istina.Kao prvo to što je nema na fejsu znači baš suprotno.da ju nije preboljeo jer se ne može boriti s tim da gleda šta ona radi s drugima i nakon njega.kao drugo možda ju njegovi prijatelji ne spominju zato da sadašnjoj curi ne bude neugodno.ja sigurno ne bi htjela da moje prijateljice spominju mog bivšeg dok sadašnji sjedi kraj mene.kao treće,lako on može odglumiti emocije(ili sakriti) kad vidi bivšu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA