OTKRIVAMO: Bez čega žene ne izlaze iz kuće?

Ženska torba je po nekom nepisanom pravilu uvek puna raznih stvari, a šta je to bez čega nijedna dama ne može da zamisli svoj dan van kuće? Vreme je da saznate

  • 4

Žene drže do svog izleda u svakom trenutku i na svakom mestu. Ne postoji dama koja pre izlaska iz kuće nema svoje rituale koji se tiču lepote, a bez kojih ne može da zamisli svoj odlazak u grad. Bilo da je u pitanju feniranje, šminkanje ili oblačenje, pripreme pred napuštanje stana traju najmanje sat vremena.

Neke čak idu toliko daleko da se bez sređivanja ne usuđuju da odu ni do kontejnera da bace smeće ili obližnje prodavnice da kupe hleb. Navika da u svakoj prilici budu lepe i sređene definitivno je mnogim ženama ušla pod kožu, a poslednje istraživanje je pokazalo od čega su to žene zavisne kada je sređivanje u pitanju.

Prema dobijenim podacima, većina žena, 44 odsto, ne može da zamisli svoj izlazak na ulicu bez šminke. Čak 22 odsto pripadnica nežnijeg pola je priznalo da zavisi od mobilnog telefona, te bez njega ne napuštaju kuću, a čak 11 odsto ne može da zamisli odlazak na posao bez četkice za zube.

S druge strane, kašnjenje od pola sata je dopustivo skoro svim ženama, a sudeći prema istraživnju, novac je najveća motivacija zbog koje odlaze na posao.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    11. novembar 2013 | 15:41

    Valjalo bi da ne idu bez osmeha a ne namrgodjenu facu da setaju! :-D

  • Mrs.Lela

    11. novembar 2013 | 18:32

    To Niko bitan, da mogu dala bi ti sad bezbroj pluseva za komentar!

  • Ivana

    11. novembar 2013 | 19:16

    Meni je osmeh otisao u nepoznatom pravcu:-( jel hoće neko da mi ga vrati:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA