Kako da mu spustite?

Muškarci vole krhke i nežne žene koje znauda izraze svoje emocije i zatraže mušku zaštitu. Međutim, ni prevelika ranjivost vam nikako ne ide u prilog

  • 5

Po prirodi stvari žene su nežna i krhka bića, baš zbog toga i traže jaku mušku ruku koja će znati da ih zaštiti. S druge strane, muškarci uživaju u ulozi spasitelja i nekog ko je uvek tu da da podršku. Međutim, sve ima svoje granice.

Prema poslednjim istraživanjima koja su rađena u Izraelu, muškarci jesu slabi na ženske suze, ali preterane količine patetiku utiču negativno na njihovu seksualnu želju i interesovanje za akciju u krevetu.

Studiju koju je predvodio dr Noam Sobel istraživala je uticaj plakanja na muškarce. Žene su imale zadatak da gledaju tužne filmove i da plaču, a potom su prikupljenje suze udisali muškarci. Pokazalo se da su žene koje su seksualno privukle muškarce, bile mnogo manje poželjne nakon plakanja, a sve zarad hemijskih supstanci iz suza koje utiču na smanjenje nivoa testosterona.

Naučnici su to okarakterisali kao prelep prirodan proces, s obzirom da žene plaču kada su ranjive, a smanjenje količine testosterona u muškarcima bude nežnost, ali ne i želju za seksom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    13. novembar 2013 | 15:54

    Kad ga dobro izjašete sam će da se spusti.

  • Xena

    13. novembar 2013 | 16:01

    Samo pokrenem priču o pederima i riješen problem..

  • Sumadinac

    13. novembar 2013 | 19:23

    "Ne vredi plakati, gorke suze liti"_ "Znaš kad meni naum padne draga"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA