Jeste li za seks na jednu noć?

Rezultati najnovije studije pokazuju da osam od deset muškaraca ni u ludilo ne bi odbilo priliku da provede strastvenu noć sa ženom koja od njih ne traži emocije i vezivanje, dok su dame daleko izbirljivije kada razmatraju ideju da imaju seksualnu avanturu sa potpunim strancem

  • 0

Čak 97 odsto muškaraca pristalo bi da odvede prelepu neznanku u svoj stan, a 83 procenta bilo bi oduševljeno predlogom da imaju seks na brzaka.

Za razliku od njih, 80 odsto žena prihvatilo bi poziv na piće sa čovekom kog su upravo upoznali, 60 procenata bi dozvolilo da se tu eventualno desi i nešto više, ali bi samo jedna od 120 dama pristalo na seks.

- Muškarci su seksualnija bića od žena. Oni shvataju seks kao čistu zabavu koja im pruža zadovoljstvo. Iako danas ima žena koje pristaju na neobavezni seks, većina njih čin vođenja ljubavi povezuju sa osećanjima. Isto tako, mnogo je veća verovatnoća da će se jedna dama emotivno vezati za slučajnog partnera, dok muškarci s lakoćom prelaze preko iskustva za jednu noć – objašnjava klinički psiholog Mansi Hasan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA