10 muških fazona koji ženama idu na živce

Muškarci neretko ponavljaju iste greške, što pripadnice nežnijeg pola zna da dovede do ludila. Zarad sebe i svoje romanse, izbegnite sukobe i vodite računa o sledećim stvarima

  • 5

Konflikti predstavljaju normalan deo veze, ali problem nastaje kada se ista stvar ponavlja više puta. Muškarci su skloni popovanju i u određenim situacijama nikako da im dođe u glavu da to ne smeju da rade. Baš zbog toga, dame od pojedinih, već viđenih muških reakcija dobijaju ospice, što može loše da se reflektuje na vezu i čak da rezultira raskidom. Stoga, ukoliko vam je stalo do žene sa kojom ste, saznajte koje to pridike im idu opasno na živce. 

Kad muškarac misli da žena ne ume da vozi

Muškarci se u većini slučajeva smatraju boljim vozačima od žena. Stoga svojim lepšim polovinama retko prepuštaju mesto za volanom. Čak i kad se radi o dugim putovanjima, većina muškaraca nerado prepušta damama vozačku poziciju, pa čak i na sat ili dva. Ipak, statistički podaci osiguravajućih kuća potvrđuju kako je postotak žena koje učestvuju u saobraćajnim nezgodama daleko manji od muškaraca.

Kad muškrac misli da se kuća čisti sama od sebe

Muškarci jednostavno ne razmišljaju o radnjama koje žena svakodnevno mora da sprovodi kako bi porodično gnezdo bilo čisto i uredno. Jer prljav veš, prašina sa ormara ili nečisto posuđe ne nestaju sami od sebe iz stana. Neko zaista radi sve te stvari, a taj neko je žena.

Kad muškarac svoju mamu uzdiže do neba

Iako svaka žena ima svoje dobre i loše strane, pojedini muškarci misle kako su njihove majke prave svetice. Tako se ženska sposobnost kuvanja, čišćenja kuće i druženja sa prijateljima ne može meriti sa sposobnošću njegove majke. Stoga svaku kritiku koju žena uputi na račun tog "divnog stvorenja" on oseća poput udarca koji mu je zadao najbolji prijatelj.


Kad muškarac ne priznaje ništa osim pobede

Život je, prema tvrdnjama pojedinih muškaraca, jedno dugotrajno takmičenje u kojem postoje pobednici i gubitnici. Biti sklon takmičenju i pobeđivanju nije loša stvar, ali ne i kada igrate društvenu igricu sa svojim desetogodišnjim rođacima.

Kad muškarac smatra da su njegovi troškovi neophodni

Dakle, njegova je članarina u golf klubu preko potrebna - ona je čak važnija i od zubne paste. Mnogi muškarci, na svu sreću, postoje izuzeci, ne znaju koliko koštaju osnovne kućne potrepštine. Danas je vrlo lako potrošiti nekoliko hiljada dinara na osnovne stvari poput hleba, mleka, toalet-papira, kafe, sredstava za čišćenje, žitarica za doručak i hrane za kućne ljubimce.

Kad su muškarci preponosni u vožnji

Muškarci misle da znaju kuda vode svi putevi, iako nikada nisu bili u određenim krajevima. I šta bi se dogodilo kada bi se zaustavili i pitali nekoga za ispravan smer, umesto da se 45 minuta voze  ukrug? Javno bičevanje? Trenutna kastracija?  Zasigurno ne, međutim, njima je sama ideja, iz nekog nepoznatog razloga, zastrašujuća.

Kada muškarci rešavaju umesto da saslušaju problem

Žena koja ima loš dan - zaradila je prehladu, majstor nije došao da popravi cev koja pušta ili ju je policija kaznila jer nije bila vezana - u datom trenutku želi dečka koji će je nežno potapšati po ramenu i saosećati s njom. Umesto toga, često dobija pametnjakovića koji zna kojim lekom da je leči, koji daje telefonski otkaz majstoru i koji povlači veze kako bi izbegli plaćanje kazne. Međutim, to nije ono što žena želi. Njoj je potrebno rame za plakanje.

Kad su muškarci preterano ljubomorni

Žene izluđuje kad ih muškarci tretiraju kao zatvorenike koji čekaju suđenje, posmatrajući svaki njihov pokret. Međutim, muškarci koji imaju naviku da rade spomenute stvari, na taj način samo iskazuju sopstvenu nesigurnost i strah od odbacivanja. Kada muškarac na ovakav način postupa sa ženom, on pokazuje svoj strah a ne svoju ljubav, i ponaša se prema njoj kao da je njegovo vlasništvo. Žene ljubomorne veze smatraju klaustrofobičnim i beže iz njih glavom bez obzira.

Kad muškarci misle da će ostati zauvek lepi i privlačni

Muškarci koji su potpuno oćelavili ili imaju pivski stomak veruju da su i dalje privlačni svim ženama. Da stvar bude još gora, takvi muškarci zameraju svojim ženama što su nabacile nekoliko kilograma.

Kad su muškarci bolje plaćeni za isti posao

Statistički podaci govore da postoje žene koje obavljaju teške poslove i čija je početna plata niža od muškaraca.

(Telegraf.rs/Portaloko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrs.Lela

    18. novembar 2013 | 20:12

    Kad voliš i kad se slažeš sa partnerom ništa ti ne smeta... Čim pocnu svadje i konflikti samo se traži šta ce da ti smeta!

  • Peti penal

    18. novembar 2013 | 19:43

    Ovoj mojoj smeta sve :-)

  • Aleksandar

    18. novembar 2013 | 22:51

    Kakva bre clanarina u golf klubu? Mozda ste mislili na odrzavanje gokf dvojke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA