SEKS-FANTAZIJE: Trojka je prva na listi želja

Istraživanje koje je rađeno na Univerzitetu u Granadi pokazalo je koliko su seksualne fantazije bitne. Da nema njih, ne bi bilo ni želje za najobičnijim seksom

  • 20

Seksualne fantazije predstavljaju nepresušnu temu ljudskih maštarija. Ne postoji osoba koja ne zamišlja seks na ludom mestu, u još luđoj pozi, sa osobom koju jedva poznaje... Svi imaju svoje seksi ideje ka kojima teže i one se razlikuju od čoveka do čoveka. Ipak, pojedine vruće misli su zajedničke i ženama i muškarcima.

Na prvom mestu se, verovali ili ne, nalazi seks utroje. I muškarci i žene podjednako maštaju o ovome, samo u različitim kombinacijama. Muškarci to žele sa dve žene, a dame bi se radije prepustile čarima dva dominantna muškarca. Međutim, u društvu je ovo poprilično tabu tema koja ne nailazi na prihvatanje okoline, bez obira na to što ne postoji osoba koja bar jednom nije poželela trojku.

Na drugom mestu nalazi se seks s potpunim neznancem. Ova fantazija izuzetno je zanimljiva zbog same činjenice da o toj osobi ne znate ništa i da je, šta god joj radili ili ona vama, nikada više nećete videti u životu. U ovoj fantaziji nema kočnica, radite sve što ste oduvek želeli nekom, a niste se usuđivali.

Među najvećim seksi maštarijama ljudi su uvrstili i seks u javnosti. Neizvesnost, doza straha i adrenalina koji su deo ove avanture svakako su najveća udica na koju se pecaju pripadnici oba pola. Međutim, razlika je u tome što žene to najčešće zamišljaju na plaži, dok muškarci vole manje romantična mesta poput toaleta u diskoteci ili kabine za presvlačenje u butiku.

I na poslednjem, ali ne i manje važnom mestu, nalazi se striptiz. Nisu samo muškarci ti koji maštaju o ženi koja, poput Kim Besinger u filmu "Devet i po nedelja", skida komad po komad odeće plešući uz muziku koja mami na seks. I dame podjednako žele da plešu u krilu svog partnera. S druge strane, muškarci najčešće maštaju o striptizu žene koje im je nedostupna, poput šefice ili prijateljeve devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милан

    18. novembar 2013 | 18:27

    Сто људи,сто ћуди.Сто жена,двеста сиса

  • Lady

    18. novembar 2013 | 17:58

    100 ljudi,100 cudi,isto toliko i fantazija..

  • Mala od skandala

    18. novembar 2013 | 23:06

    Jel oce neko u trojku,da me zelja mine....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA