Koji dani su najbolji za romantični dejt?

Istraživanje najpopularnije internet stranice za upoznavanje Match.com pokazalo je da su dejtovi preko vikenda mnogo uspešniji od ljubavnih sastanaka koji se zakazuju radnim danima

  • 6

Ukoliko želite da vam dejt prođe u najboljem redu, ali pre svega i da se desi, nikako ga ne zakazujte radnim danima, već isključivo vikendima.

Istraživanja koja su rađena na portalu Match.com pokazala su da se sastanci radnim danima uglavnom odlažu što zbog bolesti, što zbog obaveza, umora ili iz nekog sasvim drugog razloga, dok se vikendima sve odvija u mnogo boljem redu.

Ponedeljak je zvanično proglašen najgorim danom za muvanje, dok je subota dobila titulu najboljeg dana za razmenjivanje pogleda i reči s potencijalnim partnerom. Razlozi su vrlo jasni, a  to je zato što su ljudi vikendima opušteniji i imaju više vremena za spremanje nego radnim danima.

Prema rezultatima studije, vikend je čak četiri puta popularniji period za muvanje s obzirom da 81 odsto zakazuje sastanke u subotu ili nedelju.

Planirate li da zakažete nekom dejt, imajte u vidu da su vam mnogo veće šanse danima kada ste i vi i vaša polovina potpuno oslobođeni poslovnih obaveza.

(Telegraf.rs / Match)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA