Sve žene se pomalo pale na druge žene!

Najnovija istraživanja pokazju da većina žena oseća seksualnu privlačnost ka drugim ženama

  • 17

Odmeravanje i komentarisanje dobrih riba na ulici nije samo svojstveno muškarcima. Žene to takođe rade, najpre jer su svesne dobrog izgleda drugih dama, a potom jer im priroda dozvoljava da komenatrišu, a da se to pogrešno ne shvati. Međutim, istraživanja pokazuju da te stvari možda imaju i veze s novim otkrićima koja se tiču privlačnosti. Možda će zvučati neverovatno, ali većina žena oseća seksualnu privlačnost ka drugim ženama.

Studija je rađena na Univerzitetu u Ajdahu u saradnji sa oko 500 heteroseksualnih žena, a čak 60 odsto njih je priznalo da ih privlače druge žene, 45 odsto se već ljubilo sa istim polom, dok je polovina izjavila da mašta o seksu sa ženama.

Takođe, istraživanje je pokazalo da dame često osećaju "nešto više" od čistog prijateljstva sa ženama, a razlozi najčešće leže u načinu na koji njihov odnos funkcioniše.

Žene često provode sate i sate deleći svoje probleme, ljubavne, seksualne, poslovne i ostale, spavaju jedna kod druge, druže se, ispijaju kafe, izlaze, muvaju se i još štošta rade zajedno, pa se neretko kaže kako ženska prijateljstva nisu mnogo drugačija od romantične veze.

Prema rečima Elizabet Morgan, naučnice koja je vodila studiju, emocionalna zbliženost kod žena je toliko velika, da ona često sa sobom povlači i privlačnost u izvesnom smislu. Međutim, studija napominje da su ova osećanja sasvim normalna stvar i da žena koja to oseća nije nužno biseksualne ili homoseksualne prirode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojka

    24. novembar 2013 | 15:12

    Neke malo manje a Ivana malo više!

  • Mrs.L***

    24. novembar 2013 | 15:55

    Pa ako ne nadjem uskoro -muško -možda i razmislim o tome ☺️

  • Zlostavljana ciganka

    24. novembar 2013 | 18:10

    U ovoj sex rubrici stalno iste pajserke ostavljaju komentare,dosadne ste vise a i komentari su vam retardirani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA