Kakav seks vole stariji muškarci?

S godinama čovek sazreva i menja svoja mišljenja, ponašanje, potrebe i želje, kako u krevetu tako i van njega. Međutim, ovoga puta fokusiramo se isključivo na ono što žele pod čaršavima, nakon tridesete

  • 34

Muškarci obožavaju seks u svim oblicima, ali se prioriteti menjaju s godinama. Njihove želje nisu iste u dvadesetim i tridesetim godinama, već kada zagaze u četvrtu deceniju, imaju sasvim drugačije potrebe.

Ovo je pokazalo istraživanje koje je rađeno u saradnji sa 1.500 muškaraca koji su imali preko 30 godina. Pokazalo se da stariji frajeri imaju potrebu da se dublje povežu sa partnerkom, ali i isprobaju nove načine za suzbijanje dosade u krevetu. Mnogo više ekperimentišu i skloni su novitetima koje ranije nisu uspeli da iskuse u seksu.

Naime, istraživanja pokazuju da u ranim dvadesetim muškarci najlakše doživljavaju orgazam kada im partnerka pruža oralni seks, ali nakon tridesete godine stvari se menjaju, pa ih više pali i uzbuđuje kada oni nju oralno zadovoljavaju.

Zreliji muškarci shvataju da je seks bolji kada je uzbuđene prisutno kod oboje. Baš zbog toga se i više trude oko partnerke i postizanja njenog orgazma, znajući da žene ne mogu lako da dožive vrhunac samo penetracijom.

Ono što je takođe zanimljivo to je da muškarci nakon tridesete godine češće dozvoljavaju partnerkama da prstima stimulišu njihovu analnu zonu, što je u dvadesetim godinama skoro svakom muškarcu nezamislivo. To je znak njihovog većeg samopouzdanja što ih čini spremne na eksperimentisanje.

Seksualnu želju u tridesetim godinama 80 odsto muškaraca potpiruje gledanjem pornića sa partnerkom, u odnosu na 61 odsto onih koji se kao dvadesetogodišnjaci nisu usuđivali da predlože ovu ideju svojim devojkama.


Izgleda da su sigurnost, samopouzdanje i spremnost na eksperimentisanje u seksu najveće vrline muškaraca u tridesetim.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    30. novembar 2013 | 19:53

    Znači muškaraci preko 30 god. Su stariji, a šta su oni preko 50 god. ? Mlađi,;-))))).

  • Vlada

    30. novembar 2013 | 19:52

    Dude ne prst nego jezik

  • Niko bitan ™

    30. novembar 2013 | 17:50

    Lela, vidi ga ovaj, navalio na pupak (^_-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA