KAD JE PONOS PREVELIK: Kako savladati obdarenog?

Mnoge žene veruju da je veličina penisa bitnija od tehnike. Međutim, dame koje su se susrele u krevetu s "čudovištem" ne bi se složile s ovim stavom

  • 32

Veliki penisi jesu nešto za čim maštaju mnoge žene, ali isključivo one koje nisu imale prilike da se s njima susretnu. Dame koje su imale to iskustvo vrlo dobro znaju da obdarenost može i te kako da bude nezgodna i neprijatna u krevetu. Ma koliko bili uvereni da je tehnika manje važna, problemi s kojima se suočavaju žene koje imaju partnere s velikim "ponosom" mogli bi da vam promene mišljenje.

Ukoliko se pak nađete nekad u "nebranom grožđu", izbegnite potencijalne nevolje i spremni se izvucite iz situacije zahvaljujući sledećim savetima.

Koristite puno lubrikanta

Čak i kada ste dovoljno vlažni, lubrikant će vam u ovoj situaciji biti najbolji saveznik jer smanjuje trenje. Koristite ga čak i tokom predigre, a izbegavajte onaj na bazi ulja, jer može da izazove gljivične infekcije. Umesto toga, držite se lubrikanata na bazi vode ili silikona koji se takođe mogu koristiti u kombinaciji sa kondomima.

Izbegavajte analni seks i doggy style

Analni otvor nije tako elastičan kao vaginalni. Svrha vagine je seks i rađanje dece, što znači da je ona prirodno rastegljiva. Kod analnog kanala nije takav slučaj pa analni seks sa velikim penisom vrlo često izazva bol i ekstremnu neprijatnost. Položaj doggy style omogućava ekstra duboku penetraciju pa je ta poza preporučljiva s muškarcima koji imaju manji penis.


Držite se misionarske poze

Klasična misionarska poza sprečiće preduboku penetraciju. Iako se ova poza neretko smatra pomalo dosadnom, u ovome slučaju to je dobitna kombinacija za obe strane. Kada ste gore, sami možete da kontrolišete dubinu penetracije, a muškarac jednostavno može da se prepusti i uživa u vrućem pogledu na vaše telo. Seks na boku odličan je izbor ukoliko kraj sebe imate jako obdarenog muškarca jer ta poza nikada ne omogućava potpuno duboku penetraciju.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    7. decembar 2013 | 19:46

    @Cica mico, tebi bi najvise odgovarala neka knjiga iz pravopisa ;)

  • Detlic Pera

    7. decembar 2013 | 18:02

    Kad se mnogo nalozim dodje i do 9cm... Dovoljno

  • Niko bitan™

    7. decembar 2013 | 16:58

    Kakav je, mekan ko dusa... Haha... Ovog mog, jedva i ja nadjem...stalno se zagubi negde :-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA