• 16

Pet stvari koje ove zime morate da priuštite sebi

Bilo da ste sami ili da imate dečka, morate uvek da imate vremena za sebe. A koji je najbolji način da sebi ugodite? Evo nekoliko korisnih saveta za sve žene

  • 16

Zima je idealno vreme za opuštanje uma i tela. Topao dom, vruć napitak u ruci i romantična komedija na TV-u samo je jedan od luksuza koji žena s vremena na vreme treba da priušti sebi i da zaboravi na posao i sve ostale obaveze koje je svakodnevno pritiskaju. Čak i ako imate dečka, morate da imate vreme koje posvećujete isključivo sebi. Samoća, mir i tišina najbolji su način da se relaksirate od svega i da napunite baterije za nove poslovne i privatne pobede.
Ovo su neki od saveta koje možete da stavite u svoju korist. Verujemo da će vam prijati.

Sastanak sa sobom
Svaka žena bi trebalo svakodnevno da posveti sebi makar 15 minuta vremena. Ukoliko ste izmoreni, uzmite slobodan dan, prijaće vam. Radite šta god vam duša ište. Spavajte, odmarajte, šopingujte, idite u kozmetički salon na frizuru, nokte, čitajte knjige, gledajte filmove. Izbora je koliko hoćete, važno je samo da slušate sebe i svoje potrebe.

Nestanite
Mobilni telefon koji zvoni 100 puta u toku dana, Fejsbuk, E-mail ili Viber svakodnevno vas čine napetim. Baš zbog toga, priuštite sebi potpuni nestanak iz virtuelnog sveta, makar na jedan dan. Vaše telo i um će se potpuno revitalizovatii.
Prošetajte
Kada ste poslednji put sami šetali gradom? Možda zvuči suludo, ali to i te kako relaksira mozak. Obucite svoje najudobnije cipele i uputite se prema centru. Šetajte ulicama kojima dugo niste prošli, omiljenim delovima grada koje odavno niste videli, uđite u butike, obiđite spomenike, sednite u kafić, čitajte novine i naručite sebi kuvano vino. Uživajte u vremenu koje ste posvetili sebi, sebi i samo sebi.

Ustanite ranije
Valjda ste do sada naučili da što se duže prevrćete po krevetu, to ste umorniji i manje energičniji za početak novog dana. Ustanite stoga ranije, skuvajte sebi kaficu, prelistajte novine, doručkujte i smislite lep ostatak dan.
Ne razmišljate previše
Muškarci su često srećniji od žena jer se ne opterećuju nepotrebnim stvarima. Budite i vi s vremena na vreme poput njih. Bez sekiracije, isključite mozak na OFF i opustite se u svoja četiri zida.
(T. M.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    Ova s druge slike me muci mesecima!:-):-):-)

  • Detlic Pera

    Pa jesi se ti usrecila Tina? Ako se razvedes ja sam ti na raspolaganju uvek, prosto si divna <3

  • marko

    @Tina ma nema veze, mozes da se razvedes :D

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima