NEZABORAVAN SEKS: Raspametite je u nekoliko koraka

Ukoliko svoju partnerku želite da ostavite bez daha i oduševite u krevetu, nekoliko je trikova koje bi trebalo da naučite, a potom i sprovedete u praksi

  • 17

Postanite majstor za seksi igre. Žene obožavaju muškarce koji znaju šta treba da rade kako bi se napalile i ludo provele u krevetu. Poljupci, dodiri, uzdasi, znaju da učine seks neverovatnim, samo ako muškarac zna s tim oruđem da barata na pravi način.

Želite li svoju damu da dovedete do ludila, pridržavajte se sledećih pravila. Nakon ovoga, ne samo da će poželeti još, već joj neće pasti na pamet da ikada više pomisli na nekog drugog, do vas. Bićete gospodar njenih strasti.

Priuštite joj orgazam u 15 minuta

Nije sve u brzini, ali ako naučite kako da partnerki priuštite orgazam u 15 minuta, ta će vam veština dobro doći pogotovu u noćima kad ste oboje umorni, a napaljeni.

Ključ je u uzbudljivom zagrevanju

Seks je poput koncerta, uzbudljivo zagrevanje dovodi do fantastičnog završetka večeri. Krenite još ujutro da joj nagoveštavate šta je uveče čeka. Pošaljite joj vruću poruku ili možda neku fotografiju... Neka predigra traje čitav dan tako da strasti eksplodiraju tek kada se sretnete na kraju dana.

Majstor oralnog seksa


Ako partnerka voli oralni seks, neće biti dovoljno da se samo primite posla tamo dole, već ćete morati da usavršite tehnike i to naravno, prema njenim preferencijama. Svaka žena je drugačija i nešto što je možda prolazilo kod jedne, neće proći i kod druge.

Pronađite njenu G-tačku

Nedavno je istraživanje pokazalo da 55 odsto muškaraca nije uspelo da locira partnerkinu G-tačku. Potrudite se da ne budete deo navedene statistike, a nju zamolite da vam instrukcijama pomogne u tome.

Usavršite seks na brzaka

Ne treba vam mnogo vremena da bi uživali u seksu. Seks na brzaka posebno je uzbudljiv i muškarcima i ženama. Usavršite ovu akciju i prepustite se kad god je to moguće, na bilo kom mestu.

Više znanja - više seksa

Praksa, razgovor, edukovanje, informisanje... Sve to i te kako može da vam koristi ako želite da budete bolji ljubavnik. Možda mislite da ste odlični u krevetu, ali višak znanja ne može da vam šteti već jedino omogući još energičniji i maštovitiji seks na koji nećete ostati imuni ni vi, a ni vaša draga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andrea

    8. decembar 2013 | 19:03

    Sada će se javiti Šumadinac da nam kaže da on najbolje liže i da njegova žena svrši za minut.

  • Niko bitan™

    8. decembar 2013 | 19:10

    Andrea, ne kudi konja koga nisi jahala... Ko zna, mozda covek dobro lize...

  • Niko bitan™

    8. decembar 2013 | 16:36

    Lela...pupak... ^_^

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA