• 2

O čemu ne treba ćutati u vezi?

Svaka dobra, čvrsta i duga veza počiva pre svega na iskrenosti, a potom na ljubavi i razumevanju. Baš zbog toga, kako biste održali ljubav, neke stvari ni pod kojim uslovima ne smete da tajite od partnera

 • 2

Iskrenost je kamen-temeljac svake jake i čvrste ljubavi. Bez nje nema zdravog odnosa, a ni onog najlepšeg što može da zadesi jednog muškarca i jednu ženu. Ovo ne znači da treba sve živo da izbrbljate i priznate partneru. To što ste se neobavezno muvali sa kolegom na poslu treba da ostane tajna jer priznanje može samo da proizvede kontraefekat.
Međutim, s druge strane nalaze se stvari koje ni pod razno ne treba prećutkivati, jer vam to, takođe, može uništiti vezu. Želite li da sačuvate to što imate sa svojim muškarcem, uvek, ma koliko neprijatno bilo, razgovarajte o sledećim stvarima.

Trošenje novca
Nikako nije dobra ideja da od partnera s kojim živite i delite zajednički budžet skrivate određene izdatke. Kad-tad sve dođe na videlo i naći ćete se u gadnim problemima. Niko ne voli kad mu se radi iza leđa, a novac je uvek osetljiva tema. Trošite, ali imajte slobodu to i da priznate.

Seksualno nezadovoljstvo
Ako niste zadovoljni seksualnim životom, o tome treba da razgovarate s partnerom. Što duže ćutite, bićete nezadovoljniji, ne samo u krevetu, već i van njega. Seksualni problemi su uvek škakljiva tema, ali samo iskrenošću možete da ih prevaziđete i ponovo uplovite u sigurnu i srećnu zonu. U suprotnom vam ne gine raskid.
Ogovaranje partnera
Nezavisno od toga koliko vas je partner u određenom trenutku povredio, nije u redu da o tome pričate pred svima. Kako biste se vi osećali kada bi vas ogovarao kod svih prijatelja? Možete da se poverite jednoj bliskoj osobi, ali nipošto ne tračarite pred svima koji vam se nađu u društvu. Naravno, jedina osoba s kojom potpuno iskreno o tome treba da razgovarate je vaš dečko.

Duhovi iz prošlosti
Verovatno ste već shvatili da se uvek sve sazna, naročito one stvari iz prošlosti o kojima ne želite da pričate. Ako vaš partner to čuje od druge osobe, problem postaje mnogo veći i ozbiljniji. Morate da budete iskreni i da priznate sve, posebno ono što nikako ne želite da kažete. Verujte, tako je najbolje.
Zdravstveni problemi
Postoje neki zdravstveni problemi o kojima žene nerado govore svojim muškarcima iz samo njima znanih razloga. To nikako nije dobro. Bilo da želite da ga zaštitite ili stvari krijete zbog nekih drugih motiva, nemojte da ćutite i tajite stvari, nego recite. On zaslužuje da zna, ali i vi zaslužujete podršku.
(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Nm

  Bivsa je znala sve,, moja greska verovati100% ...druga koja dode nece znati 50 %

  30
  7

  Podelite komentar

 • A L E K S A N D A R...

  Ja sam za svaki vid razgovora i kompromisa kada sam u vezi i ako mi je stalo do iste..

  28
  5

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima