Sedam seks-fantazija koje morate da ostvarite

Život je jedan, baš zbog toga ga treba proživeti najbolje što znate i umete. Mi smo tu da vam malo pomognemo, makar kada je seks u pitanju

  • 23

Seks je jedna od lepših strana života koju treba iskusiti na najbolji mogući način. Toliko je stvari koje bi trebalo isprobati, usavršiti i s kojima bi trebalo eksperimentisati u krevetu, da jednostavno morate da se potrudite da ih dostignete. A to nije teško. Sve što vam treba je dobra ideja, smelost i partner koji je raspoložen za saradnju. Mi smo tu da vam obezbedimo ovo prvo, a ovo su stvari koje prosto morate da doživite.

Seks nakon svađe

Seks pomirenja je neverovatno iskustvo. Ako ste se posvađali sa svojim partnerom, seks je dobar način da popravite odnose. Kada ste ljuti i uznemireni, nivo testesterona raste, pa vas cela stvar čini strastvenijima. Uživaćete.

Seks začinjen hranom

Ako ste veoma pedantni, igra sa hranom tokom seksa može da predstavlja problem. Vaši čaršavi će biti izmazani, a hrana će biti svuda po vama. Ipak, najvažnije je da ćete se dobro zabaviti. Budite kreativni, nabavite hranu različitih ukusa i mirisa i započnite igrice.

Seks u ormaru

Seks u ormaru je veoma, veoma uzbudljiv. Ukoliko možete da podnesete klaustrofobični ambijent i dovoljno ste savitljivi, seks u ormaru će biti potpuno inspirativno iskustvo za vas. Nedostatak prostora "nateraće" vas da isprobate nove poze.


Zornjak

Želite da vam dan počne na najbolji mogući način? Imajte seks pre doručka. Istraživanja su pokazala da su osobe koje upražnjavaju jutarnji seks optimisti sa jakim imunim sistemom. Još jedan razlog da imate seks ujutru je to što je nivo testesterona tada najviši. Takođe, tada ste odmorni i spremni da isprobate nove poze.

Seks oči u oči

Ukoliko tokom seksa gledate partnera u oči, orgazam će biti intezivniji. Pokušajte da jedno u drugo gledate najmanje minut, zadovoljstvo će biti intezivnije, a vi ćete osetiti veliku bliskost sa partnerom. Ako volite da budete okrenuti leđima partneru, zarad pogleda, nabavite veliko ogledalo.

Seks na veš mašini

To što je veš mašina jedno od omiljenih mesta za seks, ne treba da čudi. Iskustva ljudi koji su za seksualne aktivnosti odabrali baš ovaj uređaj, govore o tome da je seks na njoj veoma uzbudljiv. Još ako je centifuga u igri? Totalno nezaboravno.

Seks pod vedrim nebom

Nivo andrenalina koji raste tom prilikom čini seks neverovatno zabavnim. Iako može da počne sasvim spontano, ponekad seks pod vedrim nebom nije baš kao na filmu. Zato kraj sebe imajte ćebe i pakovanje maramica kako biste se osigurali u svakom smislu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    14. decembar 2013 | 17:29

    Sve razumem al sex u ormaru nikako :)

  • Strumfeta

    14. decembar 2013 | 17:18

    Probala sve sem ormara (nisam klaustofobična, al dobro niste predložili na bojleru!)...dobro je, al' može to i mnogo bolje!

  • anti antifa

    14. decembar 2013 | 17:17

    Sve je to kesa naspram handjoba u prepunom kafiću

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA