• 12

Nakon koliko dejtova je pravo vreme za seks?

U zavisnosti od toga šta želite ili ne želite od veze sa određenim muškarcem, tako treba da povlačite poteze. Čak i kada pričamo o prvom seksu, taktika je vrlo važna

  • 12

Početak svake veze zahteva izvesno taktiziranje. Ukoliko to ne radite i imate pristup "sve ti dajem, sve je tvoje", nećete daleko dogurati. To nikome nije interesantno. Što ste mističniji, to ste zanimljiviji. Izgravanje zaljubljene golubice nakon samo drugog sastanka nikome nije privlačno. Isto važi i za seks.
Vođenje ljubavi treba da se desi nakon što razvijete komunikaciju i hemiju s muškarcem. Sve što se dogodi pre toga može jedino da vas uvede u zonu zvanu "kombinacija". Ukoliko želite puki fizički užitak, samo izvolite, spavajte već odmah s njim. Ali ako tražite vezu, seks na prvom, drugom ili trećem sastanku vam neće ići naruku.


Muškarci vole kada za ženu moraju da se pomuče. Dajte mu sebe deo po deo i videćete da to na njega deluje poput mamca. Uostalom, i vama će biti interesantnije. Pogledi, sitni dodiri, smeh, neki su od detalja koji između žene i muškarca stvaraju pozitivan naboj, a što je naboj veći, to će seks biti bolji.
Za ljubav ne treba posebno mesto
Za dobar seks moraju da postoje emocije. To ne znači da treba da čekate da se ludo zaljubite ili zavolite nekog da biste spavali s njim. Ali on mora da vam se dopada i da budi želju u vama da ga vidite, dodirnete i poljubite. Tek kada dostignete taj nivo, znaćete da je vreme za igre pod čaršavima.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    Ma ok Tina nisam misio nista lose!:-*

  • Tina

    Pedja~stvar izbora.Jedini muškarac kojem sam ja prišla.Kad sam ga ugledala,jednostavno nisam mogla da skinem pogled sa njega.Pomislila,jedan je život,zašto da ne.Uhvatila ga za ruku,i to je to.Zabavljali se osam,u braku pet godina. :-):-):-)

  • Pedja

    Tina je savremena skroz!:-)

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima