OTKRIVAMO: Evo zašto devojke u WC idu u paru

Ono što vas svakog vikenda iznervira u gradu, posebno ako ste muškarac, a toalet je za oba pola, jeste to što se unutra po pravilu nalazi čitav buljuk brbljivih cica. Šta je to u ženskoj prirodi da baš uvek moraju da idu zajedno u WC?

  • 10

Ako ste nekad videli gužvu ispred ženskog WC-a, sigurno ste se zapitali kako to da odjednom toliko devojaka mora da se zaputi ka mokrom čvoru, šta one to zapravo rade unutra i što ih toliko dugo nema da se vrate za vaš sto.

Pre svega, važno je da znate da pripadnice nežnijeg pola u toaletu ne obavljaju samo fiziološke potrebe, već imaju druga, pametnija posla. WC im služi da poprave šminku, promene čarape, obave telefonski razgovor ili se na miru isćaskaju i istračare s drugaricama, što je često nemoguće u kafićima i klubovima u kojima je uvek veoma bučno.

Odlazak u toalet je zapravo mini-ženska žurka za sebe. Najpre se desi to da jedna od devojaka zaista ima potrebu da poseti “prostoriju”. Njena drugarica odluči da joj se pridruži, čisto da bi se malo prošetala, videla koga ima, a usput joj dok popravlja svoju šminku “držala vrata” da neko ne uđe.

Kad se nalaze u novom klubu, prvo treba locirati WC, što je već ekspedicija za sebe. Kad se uđe unutra, prvo krene procena koja kabina je najčistija, gde ima toalet-papira i gde najmanje smrdi. Realno, već posle ponoći ovo je nemoguća misija, jer su gužve nenormalne, ali nada umire poslednja.

Nakon pronalaska slobodne kabine, počinje kraća prepirka oko toga koja će prva da uđe unutra, odnosno kojoj je “hitnije”. Pošto ili nema toalet-papira ili je sumnjivog kvaliteta, kreće potraga za pakovanjem papirnatih maramica. Nakon obavljenog posla, neophodno je utegnuti i popraviti odeću, što često zna da potraje.


Onda se stiže do lavaboa, gde se peru ruke. E, tu tek počinje zabava! Iznad umivaonika se, po pravilu, nalazi ogledalo, što predstavlja odličnu priliku da se nanese još jedan sloj maskare i karmina, skine razmazana senka, našprica još malo parfema, popravi frizura... Naravno, drugarice koriste priliku da jedna drugoj sugerišu je li sve na mestu i daju savete kako da ona druga izgleda što bolje.

Dok sve to rade, obavezno padne trač o ekipi s kojom su, ljubavnim jadima, ali i planovi gde da se ide dalje. Neretko se sretne neka poznanica, bivša koleginica ili drugarica iz osnovne škole, pa je to prilika da se razmene neophodne informacije o tome šta se kojoj dešava u životu, da li se ova ili ona udala, ko čeka bebu i slično.

Rešenje za devojke kojima je stvarno hitno da obave fiziološku potrebu jeste kabina u muškom WC-u. Tu je uvek mir, tišina, jedino što treba smoći hrabrosti da se prođe pored reda pisoara, koji retko kada nisu zauzeti.

(Telegraf.rs / Dnevnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ироничар

    16. decembar 2013 | 16:42

    Džabe se toliko ulepšavate po 5 sati u klubovima, jer 90% muškaraca ne želi da vam priđe kada ste u društvu vrištećih grupa drugarica oko sebe; pošto svaka od njih počne da bulji, da šapuće jedna drugoj i da se hihiću i pokazuju prstom na tebe, pa uskoro postaneš centar pažnje čitavom klubu. Bolje nek se zadrže na wc-ju čitavu noć, možda ih potera i kenjat onako usput.

  • Lolo

    16. decembar 2013 | 17:22

    Da se ne zna koja je sr*la.

  • Šumadinac

    16. decembar 2013 | 18:52

    A ja verovao da idu da piske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA