• 10

Zašto muškarci raskidaju sa dobrim ribama?

Ženama često nije dovoljno to što su lepe i dobre kako bi zadržale muškarca pored sebe, a razloga za tako nešto je nekoliko

  • 10

Muškarci neretko raskidaju veze čak i kada znaju da devojka pored njih ima sve afinitete savršene žene. Lepota i dobrota nekada nisu dovoljne kako bi se frajer zadržao pored svoje nežnije polovine i neke druge stvari ga vuku da napravi korenite promene i krene sasvim drugim putem. Razloga je nekoliko, a ovo su tri najčešća.
Boje se da propuštaju nešto

Savršena devojka je odlična stvar, ali isto tako može brzo i da dosadi. Muškarcima uvek treba neki izazov, pa čak i ako su jako zadovoljni sopstvenom devojkom, često krenu u pogrešnom smeru i traže komplikacije tamo gde ih nema.

Žele da impresioniraju prijatelje
Koliko god ovo zvučalo nezrelo, upravo ovaj razlog ostavlja mnoge žene slomljenog srca. Muškarac može da bude sasvim zadovoljan u vezi, ali ako mu prijatelji sve vreme sugerišu da mora malo da gleda okolo i da mu još nije vreme da se skrasi, nije isključeno da će ih poslušati, čak i ako time radi protiv sebe.

Jer ih žene previše gnjave
Ovo se ne odnosi samo na žene koje stalno prigovaraju oko sitnica, nego i na činjenicu da od muškaraca uvek očekuju najbolje. Očekuju da će postati bolja osoba, da će se uz njih promeniti, da će se odreći dela sebe kako bi bile srećne... Međutim, velikom broju muškaraca to pada užasno naporno.
(Telegraf.rs/Index)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskren decko

    Kakve su ovo gluposti? Sa takvim devojkama raskidaju nezreli muskarci. Ja bih dao sve da nadjem takvu devojku. Od ovih takozvanih zavodnica bezim kao djavo od krsta. Ali za takvu devojku bih stvarno sve dao. Za takvu devojku i zbog takve devojke vredi ziveti.

  • RS

    Jer kad je dobro upoznas....vidis da nije tako dobra

  • N. M

    Od pamtiveka poznato "lepa zena, tudja zena" .

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima