• 3

Koliko su se promenile ženske navike u seksu?

Percepcija seksa kod žena je potpuno drugačija u odnosu na dvadesetak godina ranije, a šta je to što se zapravo promenilo, saznaćete upravo

 • 3

Dame su mnogo smelije kada je reč o seksu nego što su to bile ranije. Ovo su pokazala najnovija istraživanja koja su ispitivala promene u seksualnim navikama kako kod žena, tako i kod muškaraca. Rezultati su pokazali da su pripadnici oba pola pretrpeli krupne razlike, a kada smo već kod njih, evo nekih najbitnijih koje su zadesile pripadnice nežnijeg pola.
Kako su stvari izgledale 1993. godine, a kako izgledaju danas? Uporedite.

Koliko žena ima problema sa samopouzdanjem u krevetu?
Pre dvadeset godina 39 odsto žena je otkrilo kako bi više uživalo u seksu kada bi skinule koji kilogram, a danas je isto to izjavilo čak 75 procenata.

Koliko žena je imalo seks za jednu noć?
Godine 1993. čak 37 odsto žena je imalo seks za jednu noć, a danas je taj broj povećan na 48 procenata.
Koliko žena gleda pornografiju?
U periodu od 1993. godine do danas broj žena koji gleda porniće je porastao sa 21 na 35 procenata. Zanimljivo je da se čak 24 odsto današnjih žena snimalo tokom seksa.

Koliko često žene vode ljubav?
Pre dvadeset godina čak 50 procenata žena je izjavilo da se seksaju od pet do šest puta mesečno. Današnje žene, njih 43 odsto, otkrilo je da se seksaju od šest do 12 puta u toku meseca.
Koliko seksualnih partnera žene promene tokom života?
Devedesetih godina prošlog veka manje od 50 odsto žena je priznalo da su u proseku bile sa oko šest partnera. Danas je tu istu brojku spomenulo nešto više od 50 procenata.

Koliko često žene imaju orgazam?
Godine 1993. čak 33 procenta dama je otkrilo kako retko imaju orgazam, a danas se ta brojka smanjila na 24 odsto, dok broj onih koje ga redovno doživljavaju iznosi tek 20 procenata.
Koliko je žena imalo "seks utroje"?
Pre dvadeset godina tek sedam odsto žena se odvažilo na ovu avanturu, a danas je taj broj povećan za čak 15 odsto.

Koliko žena uživa u seksu bez emocija?
U današnje vreme čak 80 odsto žena je priznalo kako uživaju u seksu bez emocija, dok je ranije taj broj bio znatno manji i iznosio je 45 odsto.
Koliko žena koristi seksualne igračke?
U odnosu na 25 odsto dama koje su devedesetih godina koristile seksi igračke, danas je to priznanje sa svetom podelilo čak 57 odsto ispitanica. Izgleda da su žene sve smelije.

Koliko žena priča detalje o svom seksualnom životu prijateljicama?
Broj pripadnica nežnijeg pola koje vole da brbljaju o svom seksualnom životu i raije je bio velik i iznosio je 56 procenata. Međutim, danas je ipak veći, pa se čak 71 odsto žena ispoveda o svojim pikanterijama drugim ljudima.
(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Milojka

  Postale su bRezobrazne!

  24
  4

  Podelite komentar

 • Test

  Ja bi napisao nesto realno, sobzirom da se vidi u kom se pravcu ide, ali verujem da mi ne bi pustili komentar ;)

  13
  2

  Podelite komentar

 • zesce liberalno nastrojen

  tooooooooo s... bez emocija, grupnjaci toooooo, igracke tooooo, lazni moral i nemoral toooooooooooo bato tooooooooooooooo

  5
  1

  Podelite komentar

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima