PENIS-MAPA SVETA: Samo za dame koje ne znaju kuda će na odmor

Za sve svetske putnice koje su željne vruće akcije, ali imaju posebne prohteve kada su muškarci u pitanju ovo je pravi članak

  • 18

Ukoliko ste singl, a ne biste se bunile protiv vrele seksi avanture sa zgodnim strancem, donosimo vam kartu sveta na kojoj je prikazana prosečna veličina penisa u svakom kutku planete.

Kao što vidite, ako rešite da ostanete kod kuće na brdovitom Balkanu, očekujte da ćete naleleti na momke koji imaju prosečnu veličinu svog vršnjaka, a manje-više slična situacija je skoro svuda u Evropi.

Ako ste nešto zahtevnije, a ne biste daleko da idete, tu su komšije Mađari koji će zasigurno ispuniti vaša očekivanja, a ni Bosanci, Slovenci, Italijani, Francuzi, ali i druge slovenske duše kao što su Bugari, Česi i Slovaci Švajcarci ne zaostaju previše.

Ukoliko volite nešto egzotičnije destinacije na kojima sve vrvi od preplanulih obdarenih muškarčina, za vas su pravi izbor Srednja Amerika i sam centar Afrike. Međutim, ako ste skromna devojka još skromnijih zahteva, onda se zaputite na Daleki Istok ili potražite negde bliže nekog mladića koji potiče iz Indokine.

Za cure koje prefeiraju velike i moćne sile poput Amerike ili Rusije, uslediće razočaranje, jer su momci iz ovih dveju država zapravo znatno ispod proseka kad je dužina penisa u pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA