• 8

ŽIVOT JE KRATAK: Ove frajere morate da "okusite"

Pre nego što krenete u potragu za ljubavi svog života, trebalo bi da se upustite u priče sa raznim frajerima. Neki od njih su toliko neodoljivi da je prosto greota ne "probati" ih

  • 8

Mladost je stvorena za razna eksperimentisanja i devojke bi to trebalo da stave u svoju korist. Postoji toliko različitih frajera na ovom svetu, pa zašto se ne biste upustili u razne igre pre nego što se vežete samo za jednog? Godine vam to dozvoljavaju, a na vama je da iz svega izvučete ono najbolje. Doduše, mnoge žene se vrlo mlade odlučuju da s nekim provedu ostatak svog života, što je u redu. Uostalom, niko ne zna kada će naići njegov savršen partner.
Ali ukoliko ste neuhvatljiva duša i volite da eksperimentišete, trebalo bi da znate koje tipove muškaraca ne smete da propustite u svom životu.

Izađite sa nekim ko vam na prvi pogled ne paše
Ne treba da odete na dejt sa tipom koji vam neizmerno ide na živce, ali treba da izađete s nekim za koga nikada ne biste rekli da bi mogao da vam se svidi. Suprotnosti se privlače, a mladost je idealna da proverite da li je to istina ili puka izmišljotina.

Dajte šansu upornom tipu
Zašto frajeru koji vas stalno zove u bioskop, a vi ga stalno odbijate, ne biste pružili barem jednu šansu? Može da vam bude jako dosadno, ali može i da se dogodi ono neočekivano. Iskoristite trenutak i izađite sa njim - ako ništa drugo, pogledaćete dobar film.
Izađite sa "lošim momkom"
Možda se čini kao loš savet, ali svakoj devojci barem jednom u životu treba taj jedan "loš" dečko. Sigurno ćete se dobro zabaviti, a ako vas i povredi, barem ćete naučiti da cenite dobre momke. Svako iskustvo je zlata vredno.

Probajte zabranjeno voće
Ne govorimo o oženjenom muškarcu ili o nekome ko ima devojku. Reč je o nekome kome se ne bi trebalo isuviše približavati. To može da bude asistent na vašem faksu, kolega sa posla ili najbolji prijatelj vašeg bivšeg... Malo zabave nikome ne škodi.
(Telegraf.rs/Index)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima