Smuvajte devojku za Novu godinu forama s velikog platna (VIDEO)

Za zavođenje devojke iz snova predlažemo vam tehnike Rajana Goslinga u "Toj ludoj ljubavi", Džerarda Batlera u "Goloj istini", Dragana Mićanovića u "Lajanju na zvezde", Hjua Granta u filmu "Ja u ljubav verujem"...

  • 0

Evo nekoliko saveta kako u novogodišnjoj noći da "smuvate" onoga do koga vam je stalo skidajući oprobane fore s velikog platna.

Dakle, muškarci pažnja: evo kojim se trikovima služe filmski zavodnici. Probajte, sigurno nećete pogrešiti!

Naučite "prljavi ples":

Možda vam zvuči apsurdno, ali pali! Tako barem kaže Rajan Gosling u filmu "Ta luda ljubav". Emu Stoun i pregršt drugih devojaka osvojio je samo time što ih doslovno vine "nebu pod oblake" onako kako to Patrik Svejzi uradi sa Dženifer Grej u završnoj sceni kultnog "Prljavog plesa". Znači, čak ne morate ni da imate ritma. Dovoljno je da pred novogodišnje veče razradite malo bicepse i problem je rešen. Inače, ovaj film obavezno dobro prostudirajte, jer Rajan tumači tipa kojem nijedna žena nije rekla "ne"! Pa, vi vidie da li se isplati!

Pričajte, ali i slušajte:

Šta da radite, ako devojku iz svojih snova vidite prvi put u novogodišnjoj noći? Odgovor na ovo pitanje dobićete ako pogledate film "Pre svitanja". Prvi deo jedne od najboljih studija muško-ženskih odnosa ne dešava se u novogodišnjoj noći, ali ljubav među glavnim junacima koje sjajno tumače Žili Delpi i Itan Hok ograničena je na svega jedan dan. Iz sjajnog dijaloga, koji zapravo predstavlja čitav scenario sigurni smo da ćete iščupati više od desetak načina da razgovorom dođete do one koja vam se sviđa. Upozorenje: Nikako ne zaboravite da dijalog nijednog trenutka ne sme da preraste u monolog i da žene uvek padnu na slušanje onoga što one imaju da kažu. Pa makar, u tom trenutku razmišljali i o njenim grudima. Pogledajte razgovor koji je okarakterisan kao "najromantičniji dijalog svih vremena".

Savetujte je kako da smuva drugog frajera:

Ima nešto u tome kada devojku savetujete kako da smuva frajera do kojeg joj je stalo. Dobro, možda neće pasti na vas odmah u novogodišnjoj večeri, ali svakako ćete napraviti dobru odstupnicu za to da poželi i sutradan da vas čuje. Pregršt saveta o ovoj tehnici zavođenja dobićete od Džerarda Batlera u filmu "Gola istina", u kojem svojim savetima prosto obori s nogu Ketrin Hajgl. Umesto da joj pomogne da osvoji svakog muškarca kojeg poželi, on će učiniti da ona shvati da je on jedini kojeg želi!

Budite interesantni i duhoviti:

Umeće zavođenja koje je u domaćem filmu “Lajanje na zvede” pokazao Dragan Mićanović prosto ostavlja bez daha. Žene vole snažne muškarce, ali ništa nije razoružavajuće kao muški intelekt, britak jezik i dovitljivost. Dobro, ne morate napamet da znate Šantića i Dučića, ali pravi stih u pravo vreme, pa čak i neka odmerena ironična opaska daleko su privlačnije od mišića. Ako ništa izdvojićete se iz mora dosadnih snagatora. Ekipa Telegrafa izdvaja najbolje Draganove aforizme iz kultnog Šotrinog ostvarenja.

Budite blesavi, spontani i prirodni:

Najbolji primer ovog tipa muškarca je čuveni britanski smetenjak Hju Grant u filmu "Ja u ljubav verujem". Njemu je uspelo da osvoji filmsku divu koju maestralno tumači prelepa Džulija Roberts. Šta reći osim da ste samo na dobitku, ako pokupite neku od njegovih fora iz ovog filma. Zato, ako se unervozite pred devojkom koja vam se sviđa do te mere da počnete da pričate stvari, koje ni sami ne razumete, ne brinite! To može da bude vaša prednost, a ne mana, a devojka pre ponoći može da bude vaša!

Budite uporni:

Jedan od najlepših ljubavnih filmova svih vremena je svakako “Beležnica”, u kojem glavne uloge tumače neodoljivi Rajan Gosling i predivna Rejčel Mekadams. Glumci su se do te mere uživeli u uloge da su romansu sa platna preneli u realnost. Budite uporni onako kako je Rajan uporan u ovom filmu. Ništa ga nije sprečilo da priđe i uzme devojku, koju voli. Ni to što pripadaju različitim društvenim grupama, ni što su iz različitih gradova, ni što su svi njeni prijatelji, pa čak i roditelji bili protiv njega. Upornost i direktan prilaz uvek pale. Žene vole istrajne muškarce! Naročito ovakve, koji joj za godinu dana napišu 365 pisama! Nova je pravo vreme da počnete...


Ovo nikako nemojte da radite:

Dovoljno je da kažemo da se film zove “Kako izgubiti dečka za deset dana”. Dakle, sve ono što zgodni Metju Mekonahi radi sirotoj Kejt Hadson, a i ona njemu, u ovom ostvarenju, nemojte nikako da radite! Ni u novogodišnjoj noći niti ikada! Istina, par na kraju filma završava zajedno, ali zbog opklade, a ne iritirajućih navika koje Metju bez zadrške ispoljava od prvog susreta sa Kejt.

(Katarina Vuković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA