Imate samo tri šanse da se dokažete u krevetu!

Sudeći prema poslednjim istraživanjima, žene svojim momcima loše ljubavničke sposobnosti mogu da oproste jednom, dvaput ili triput, ali do četvrtog puta sigurno neće doći

  • 10

Ženama je seks jako važan, čak toliko da su mnoge spremne odmah da raskinu vezu ukoliko vide da im partner ne odgovara u krevetu. Istraživanja koja su rađena pokazala su da bi većina žena, 41 odsto, dalo partneru tri šanse jer veruju da prvi seks gotovo uvek ugrožava trema.

Stoga su tri prilike sasvim dovoljne da se partner opusti, a u slučaju da ni jednu šansu ne iskoristi kako treba, bez preteranog razmišljanja bi frajeru dale "korpu" i nastavile potragu za boljim ljubavnikom.

Da nisu sve dame toliko oštre dokazuje brojka od oko 30 procenata ispitanica koje su rekle da ne bi bile toliko isključive i da bi se više potrudile da s partnerom profunkcioniše u krevetu.

Naravno, u svakoj priči se nađu i oni ekstremni primerci. Čak 4 odsto žena partneru ne bi dalo drugu priliku. Ukoliko ih ne zadovolji iz prvog puta, što se njih tiče, frajer može slobodno da produži dalje jer nisu zainteresovane za dalju saradnju.

Šta vi mislite o prvom seksu i (ne)slaganju pod čaršavima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • romanticni zmaj

    17. januar 2014 | 01:51

    trebaju i dame da se pokazu u krevetu. sta ako je neka losa.

  • romanticni zmaj

    17. januar 2014 | 04:13

    ... ma briga te, treba i ona tebe da zadovolji...

  • dadajasam

    17. januar 2014 | 03:46

    nekada davno sam video da znam.. i toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA