Ženske drame koje muškarcima idu na živce

Postoje neke stvari u ženskoj prirodi koje pripadnici jačeg pola nikad neće uspeti da shvate

  • 4

Da se muškarci i žene se u nekim osobinama razlikuju, tu nema nikakve sumnje. Međutim, devojke ponekad znaju da preteruju s nekim stvarima, da to zaista iznervira njihove partnere. Evo u čemu je stvar:

Opsednutost godišnjicama

Momak koji zaboravi na datum venčanja ili početka veze jeste donekle kriv i zaslužuje “hladan tuš”. Međutim, ne očekujte da će se na svakih mesec dana od početka zabavljanja on setiti da je prošlo toliko i toliko vremena. Godišnjice vredne pažnje jesu ubeležene u njegov kalendar, ali ne i svi oni vama važni datumi. On ih ne pamti, niti želi da se trudi i gubi vreme oko takve gluposti.

- Jednog dana devojka me je nazvala sva besna i pitala me da li znam koji je danas dan. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je prošlo tačno godinu i po otkako smo se smuvali. Iskreno, smešno mi je bilo što tako precizno prati našu vezu - izjavio je jedan muškarac.

Napadi plača

Činjenica je da muškarci plaču manje od žena. Možda baš zbog toga njima nisu jasni nagli izlivi suza u potocima. Evo kako jedan muškarac opisuje svoje zastrašujuće iskustvo:

- Sedeli smo u restoranu kada je odjednom iz čista mira počela da plače. Pomislio sam da sam nešto zabrljao, a onda mi je rekla šta je u pitanju. Za susednim stolom ugledala je starijeg čoveka koji je sedeo sam i odmah zaključila da mu je nedavno umrla žena, što ju je strašno rastužilo. U tom trenutku želeo sam da pobegnem od nje – rekao je on.


Muke s kilažom

Osećaj za fine detalje i nijanse momci imaju samo kada je u pitanju sport. Zato, njima je jednostavno nemoguće da primete kada je njihova partnerka nabacila kilo-dve viška.

- Kasnili smo na važan događaj jer ona navodno nije mogla da uđe ni u jedne pantalone. Probala je najmanje pet kombinacija, koje su joj sve savršeno stajale, ali se ona u svakoj osećala loše. Najgore od svega je što je tamo gde smo išli bilo mračno – žali se jedan mladić.

Nebitni ljudi

Dame, iz nekog uvrnutog osećanja obaveze, imaju običaj da svoje partnere guše razgovorima o svojim bivšim kolegama, portiru, nekadašnjim komšijama, sestrom bivšeg dečka... Evo i jednog tipičnog iskustva.

Svakog puta kada bismo otišli u njen rodni kraj, morali bismo da se vidimo s njenim društvom iz srednje škole. Pošto nisu imali više nikakvih dodirnih tačaka, prežvakavali bi jedne te iste priče iz prošlosti. Sve to nije imalo nikakvu poentu, posebno što bi posle još morao da je slušam kako kuka na sve njih da su dosadni - ispričao je još jedan dečko.

(Telegraf.rs / Cosmo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    23. januar 2014 | 19:41

    Realno, koja ce budala da pamti godinu ipo dana.. ccc svasta ove devojke misle

  • GaGo

    24. januar 2014 | 18:46

    Tako je a ima jos..

  • Helena

    26. januar 2014 | 19:01

    Ja mom momku idem svaki dan na zivce, ali on uporno ume da trpi :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA