VODIČ ZA ŠVALERACIJU: Kako varati, a da vas ne uhvate!

Iskusni svetski preljubnici otkrivaju kako vešto švrljati sa strane, a da vas niko nikada ne uhvati na delu

  • 25

Korisnici popularnog portala za diskretne vanbračne afere AshleyMadison u anonimnoj anketi otkrili su neke od svojih fazona kako sa uspehom varaju, a da ih partner ili partnerka nikad ne "provali". Saznajte najefikasnije zajedničke trikove 110.000 učesnika u ovom istraživanju.

O nekim stvarima, ni reči

Osobi s kojom imate aferu ne govorite ništa o sebi i svom privatnom životu. Što manje detalja zna o vama, to bolje. Nikad se ne zna šta iz svega može da se izrodi i pametnije vam je da se ne razotkrivate previše. Posebno ne govorite adresu, kućni broj niti bilo šta o svom poslu.

Birajte lokaciju

Većina ispitanika smatra da je najbolje upustiti se u seks-šemu s osobom koja niti živi niti radi u kraju gde stanujete ili na posao idete vi sami. Jednostavno, manje su šanse da naletite na nekoga koga znate.

Sakrivajte dokaze

Karmin na muškoj kragni, miris tuđeg parfema, vlasi kose na sakou ili u autu. Kondomi u ženskoj tašni, zaboravljene gaćice, razmazana šminka. Sve su ovo sitnice po kojima vaš partner može da provali da nešto nije u redu. Pazite na te detalje.


Oprez s tehnologijom

Na bilo kakvu komunikaciju putem mejla, društvenih mreža ili kućnog telefona bilo bi najbolje da zaboravite. Takođe, nabavite drugi telefon i broj specijalno za ljubavnika ili ljubavnicu, na koji vas niko drugi neće zvati. Ako to niste u mogućnosti, redovno brišite listu poziva i SMS-ove, a zaboravite na razmenu seksi poruka.

Ne menjajte se

Ako ste našli ljubavnika ili ljubavnicu nemojte odjednom da krenete da pravite drastične promene u svom fizičkom izgledu, niti najednom da počnete posebno da se sređujete I lickate. Takođe, pazite na svoje ponašanje. Svaka promena je sumnjiva.

Zaštita na prvom mestu

Upotrebu kondoma shvatite kao obavezu. Sigurno ne želite da vas stalni partner “provali” tako što shvati da ste ga zarazili nekom polno prenosivom bolešću. Isto tako, ne želite ni da vas snađe neplanirana trudnoća.

Čist (tekući) račun, duga ljubav

Ništa ne plaćajte karticama ili čekovima! Ni izlaske, ni hotelsku sobu, ni poklone. Samo keš i ništa drugo. Čim bilo šta kompromitujuće platite i dobijete račun, bacite ga u prvu kantu za đubre. Pisani tragovi ne smeju da postoje.

Ne varajte

Uprkos svim merama opreza, uvek postoji makar onaj jedan odsto šanse da vas voljena osoba uhvati u preljubi. Jedini savet koji čak i najiskusnije bračne vrdalame mogu da vam daju jeste da ako ne želite da vas otkriju, jednostavno budete verni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA