Kako da znate da se on stvarno loži na vas?

Muškarci na početku veze vešto kriju znake zaljubljenosti i emocije, zbog čega žene često ne znaju na čemu su. Ali nekoliko je stvari koje mogu da vam otkriju šta on zapravo oseća

  • 4

Kada je reč o emocijama, muškarci su mnogo zatvoreniji od žena i teže ih pokazuju. Zbog toga pripadnice nežnijeg pola često dolaze u zabludu postavljajući sebi pitanje "Da li mu se dopadam?". Međutim, trebalo bi da znate da je skrivanje osećanja ponašanje tipično za muškarce koji se na početku veze radije grizu za jezik i ćute o svom unurašnjem stanju nego ga dele sa drugima.

Razloga za tako što je nekoliko, ali se najčešće radi o muškom ponosu i želji da ispadnu frajeri i mačo muškarci pred ženom, što svakako ne uključuje emotivnost i nežnost, makar ne na početku. Ipak, ne treba vam njegova usmena potvrda da biste znali da mu se dopadate. Sve što treba je da naučite da ga "pročitate".

Namerno vam odmerava telo

Pogledom će krstariti po vašem telu zadržavajući se na najzanimljivijim delovima. Ali ne dajte da vas pogled zavara. On vam je telo odmerio već na prvi pogled, samo vam sada dopušta da vidite kako vas merka ne bi li vam pokazao da mu se jako dopada ono što vidi.

Ruke drži na kukove

U ovakvoj pozi muškarac deluje samouvereno, a držanje ruku na kukovima naglašava njegovu fizičku veličinu. Nesvesnim pokretima ljudi su skloni da naglase svoje najprivlačnije delove tela te delove gde vole da budu dotaknuti.


Igra se s odećom

Neprestano otkopčavanje i zakopčavanje dugmeta na jakni otkriva malu dozu nervoze te prikrivenu želju da skine odeću.

Dodiruje svoje lice

Ako je zainteresovan, dok gleda u vas, svako malo će dodirnuti svoje lice, uši ili bradu. Ovi pokreti jasno ukazuju na postojanje nervoze i uzbuđenja. Naime, kada nam se neko sviđa, koža nam postaje osetljivija na dodir i stimulaciju.

Dodiruje vas lagano dok vam nešto objašnjava

Dodiruje li vam ruku ili rame dok vam nešto priča? Ovaj pokret nije samo oblik lepih manira i pristojnog načina da vam nešto objasni, već je poruka da ne želi da vas izgubi. Želi da vam pokaže da se brine za vas te da vam niko drugi nije potreban.

Usne su mu poluotvorene

Ako mu se sviđa ono što vidi, usne će mu se automatski rastvoriti u trenutku kada vam se pogledi susretnu.

Trudi se da vam privuče pažnju

U zavisnosti od svoje ličnosti, pažnju će pokušati da vam privuče na različite načine. Ako je mirnijeg karaktera, njegovi pokušaji će biti skriveni, poput gesta popravljanja kravate, a drugi, energičniji tipovi, će se pretvoriti u klovna. Svaki pokret ili gest koji napravi biće u cilju da se izdvoji iz grupe ne bi li ga primetili.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zullu

    28. januar 2014 | 14:49

    Ako ima erekciju dok se ljubite, to je najsigurniji znak...

  • Lara

    29. januar 2014 | 01:34

    Znači može da glumi da se loži?! A zašto? Joj gluposti.

  • TRJOVAN

    29. januar 2014 | 01:12

    Ako je prilicno ruzan, onda nema sta da proveravate. Svakom momku se svidjaju lepe devojke, zato nema tu mnogo price.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA