UZALUD VAM TRUD: Ove ženske osobine nećete promeniti

Ma koliko vam neke ženske navike išle na živce, moraćete sa njima da se pomirite jer ne postoji realna šansa da dođe do ikakvih promena

  • 7

Žene su tvrd orah kada se radi o mnogim stvarima. Iako su svesne činjenice da zarad ljubavi i harmonije u vezi neke stvari moraju da se menjaju iz korena, u pojedinim situacijama ni pod razno ne pristaju na kompromise.

Ma koliko vas nervirale navike kojima je vaša nežnija polovina sklona, bolje bi vam bilo da se pomirite sa sudbinom i prihvatite je takvu kakva jeste. U suprotnom vam ne ginu sati bezuspešnog nerviranja pa čak i raskid, jer se ona sigurno promeniti neće.

Teorija oblačenja

Ako vaša draga ne nosi kratke suknje i nije tip koji se prijatno oseća u haljini, osim u posebnim prilikama, neće odjednom početi da ih nosi čak i ako je lepo zamolite. Neke žene su jednostavno rođene za farmerke i helanke, zato zaboravite na nagovaranje, to je čisto gubljenje vremena.

Ženska prijateljstva

Ne trudite se da razumete ženina prijateljstva kao i misterioznost i dinamiku kojom vole, ne vole, pa opet vole svoje prijateljice. Isuviše je komplikovano i nećete je promeniti.


Slatki snovi

Ne dirajte njene ukrasne jastuke i njenu stranu kreveta. Njeno meko ljubičasto ćebence, otkačenu pamučnu pidžamu i lude tople čarape. Jednostavno se ne petljajte i prihvatite njene male slatke mušice oko uređenja doma, spavanja i poimanja komfora.

Grešna zadovoljstva

Bilo da se radi o gledanju rijaliti programa, sapunica ili tračarskih emisija, svaka žena ima nešto u čemu s vremena na vreme uživa i što je opušta. Za nju je to relaksirajuće stavljanje mozga na otavu. Prihvatite to, ne osuđujte je i što je najvažnije, ne pokušavajte da je promenite. Uostalom, i vi imate neke svoje ventile.

Sređivanje kuće

Možda nikada nećete shvatiti koliko je njoj važno da je u kući sve pod konac i upravo onako kako je zamislila. Odabrati pravu tkaninu za pokrivač, odgovarajuću lampu za trpezariju, kredenac koji bi joj se odlično uklopio sa bojom zidova u hodniku... Za sve to treba vremena. Muškarci, budite strpljivi, pustite je da radi sve po svom i potrudite se da ne obraćate pažnju.

Vreme za spremanje

Kad već govorimo o strpljenju, pripremite živce. Pranje kose, sušenje, peglanje, šminkanje, opet kosa, pa parfem, pa odeća. Čak i najopuštenija i najnezahtjevnija žena ima neki proces spremanja koji se muškarcima čini užasno komplikovan i dug. Vreme je da prihvatite to.

Novac

Kada je reč o novcu, žene imaju selektivno pamćenje. Možda nema pojma koliko ste potrošili na gorivo prošli mesec, ali zato i te kako zna koliko je platila onaj divni crni kaput na sniženju pre tri godine. I to je jednostavno tako.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • romanticni zmaj

    29. januar 2014 | 12:09

    a tvrdoglavost i ratobornost ste zaboravili dodati.

  • Gongo

    29. januar 2014 | 12:50

    Ništa ja tu ne bi menjao.

  • Drale usa

    29. januar 2014 | 12:29

    A njegosev stih:cud je zenska cudna rabota nezna zena koje kakve vjere stotinu ce promjeniti vjera da ucini sto joj srcu drago!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA