MLADENCI, PAZITE SE: Ove godišnjice braka su najkritičnije!

Kako svaka romantična veza, tako i brak ima svojih uspona i padova. Međutim neke godine od venčanja su zaista krizne za većinu brakova

  • 13

Nedavno istraživanje pokazalo je da je najsrećnija treća godina bračnog života. Tada parovi uglavnom još uvek nemaju dece, ali s radošću planiraju dalji zajednički život.

Narednih par godina, supružnici su upoznaju mane i vrline bračnog druga i uče kako da ih prihvataju. S obzirom na to da najčešće još uvek nema dece, većina prihoda odlazi zajedničke užitke poput putovanja, finih stvari i dovođenja u red porodičnog gnezda.

Ako je verovati rezultatima istraživanja, u većini slučajeva problemi nastupaju između pete i sedme godine, kada na svet dođu deca i kada je sve teže izbalansirati vreme koje zahtevaju porodica, karijera i sama veza.

 

U tim godinama, kada je potrebno obezbediti dovoljna sredstva za prijatan porodični život i kada se sve više vremena treba odvajati za brigu o mališanima, najviše ispašta ljubavni i seksualni život. Prioriteti supružnika znatno se promene nauštrb njihovog sopstvenog odnosa.

Ono što uliva nadu jeste da, ukoliko brak bez razvoda pregura sedmu baksuznu godinu, velika je verovatnoća da će trajati još dugo, dugo. Dok vas smrt ne rastavi.


(Telegraf.rs / Cosmo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    31. januar 2014 | 18:34

    Zorica je ocigledno jako nezadovoljna zena,jer kroz te hvalospeve o svom muzu,bogatstvu,karijeri samo sebe zavarava,a ne one koji to citaju..Ako sam zadovoljna svojim zivotom,nema potrebe za hvaljenjem i dokazivanjem drugima kako je sve idealno

  • Maki Zemun

    31. januar 2014 | 18:38

    Zorice da ti nije Seve neka rodjaka..

  • Prangija

    31. januar 2014 | 17:37

    Ja ovu Zoricu nista ne razumem...pricaj srpski breeee.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA