Znate li koju veličinu odeće vaša draga nosi?

Verovali ili ne, polovima muškog sveta nema predstavu koji konfekcijski broj njihova partnerka nosi

  • 0

Približava se Dan zaljubljenih i možda biste i vi želeli da obradujete svoju voljenu nekim komadom odeće koji vam je suptilno nabacila da bi volela da ima. Ili biste joj samoinicijativno kupili neki seksi veš. Međutim, znate li koju veličinu treba da tražite?

Najnovije istraživanje, sprovedeno na 2000 muškaraca u stalnim vezama, pokazalo je da se više od polovine pripadnika jačeg pola uopšte ne razume u brojeve ženske odeće. Ipak, to 54 odsto ispitanika nije pokolebalo u odluci da svoju partnerku nekom prigodnom prilikom časte garderobom. Dobar deo njih, 31 odsto, samouvereno su procenjivali veličinu odokativno, dok se 29 odsto konsultovalo s prodavcima.

Iz straha da ne uvrede svoju suprugu ili devojku, čak 17 odsto muškaraca opredelilo se za manji broj, iako su bili svesni toga da nema šanse da ona stane u njega. Zapravo, verovali su da će joj na taj način uputiti kompliment.

Naravno, kako to već biva, u čak 65 odsto slučajeva, veličina je bila potpuno promašena, a većina od tog broja priznaje da im uopšte nije važno to što su pogrešili, jer računaju na to da je bitna dobra volja, a da će odeću žena već lako zameniti. Ipak, 57 odsto muškaraca otkriva da se, čak i da znaju konfekcijski broj, u životu ne bi usudili da kupe haljinu, iz straha da ne omaše stil ili boju.

Srećom, rešenja ima. Ako želite da joj kupite neki odevni predmet, pre nego što krenete u šoing, zavirite krišom u njen ormar i zapišite veličinu onog džemperića, para farmerki ili donjeg veša za koji znate da joj je omiljeni.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA