Roditelji kažnjeni što su ćerku (13) pustili da ima seks!

Sud u Bavarskoj kaznio je novčanom kaznom od 3.000 evra majku i oca zato što svoju trinaestogodišnju ćerku nisu sprečili da spava sa svojim momkom

  • 10

Pre dve godine, jedna trinaestogodišnja devojčica je, nakon šest meseci zabavljanja, izgubila nevinost sa svojim dečkom. Nažalost, ovo nije retka pojava, ali se obično tome ne govori.

Međutim, ova tek stasala tinejdžerka unapred je pitala svoje roditelje za dozvolu i oni su se, nemajući kud, složili da je u redu da spava sa tri godine starijim mladićem. E, pa za to su morali da plate!

Priča ove mlade dame nekako je dospela u javnost, a samim tim do policije i suda. Pošto u Nemačkoj postoji starosna granica da deca, uz saglasnost roditelja, smeju da imaju seks tek s navršenih 14 godina, ovo dvoje roditelja našlo se u nebranom grožđu.

Nisu im pomogli ni pokušaji da se opravdaju time da su se trudili da svoju ćerkicu odgovore od seksualnog čina, ali da im je bilo jasno da bi, da su se usprotivili, ona to svakako uradila, bez njihovog znanja.

Svesna toga koliko vođenje ljubavi može da bude rizično, brižna mama je devojčicu odvela kod ginekologa koji joj je prepisao pilule za kontracepciju, a potom ju je opskrbila i kondomima.


- Ne možete sprečiti podivljale hormone! – pravdala se ona.

Iako su se oni branili da nisu znali za postojanje ovog zakona i da su preduzeli sve neophodne mere, Bavarski sud im je naložio da moraju da plate kaznu od 3.000 evra.

- Njih dvoje su kažnjeni samo zato što su znali šta njihovo dete radi. Samim tim što je ta informacija došla do nas, nismo imali drugog izbora, nego da ih izvedemo pred lice pravde – objasnila je portparolka bavarskog Tužilaštva.

(Telegraf.rs / TheLocal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb Cop

    7. februar 2014 | 13:17

    Kod nas bi 95% roditelja trebalo da placa po 5000€ posto im cerke gube nevinost sa 12god...

  • Dovla

    8. februar 2014 | 07:56

    Kod nas bre čim prvi put zasvrbi. 11, 12 godina. Sa 13 su već razrađene, imaju dobru "kilometražu".

  • milisavic

    7. februar 2014 | 14:25

    Mogli da spavaju zajedno i bez seksa ali eto desava se ponekad i to , redovno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA