6 šašavih izmišljotina o seksu

Iako smo sa svih strana neprestano bombardovani edukativnim pričama o seksu, još uvek postoji nekolicina uvreženih legendi, za koje mnoge manje iskusne dame i dalje nisu baš sasvim sigurne predstavljaju li mit ili stvarnost

  • 0

Moguće je zatrudneti tokom oralnog seksa

Iako ovo zvuči toliko naivno, verovali ili ne, dobar deo tinejdžerki još uvek je ubeđeno da je ovo istina. Činjenica je da žene ne mogu začeti ako zadovoljavaju muškarca oralnim putem, pa čak ni ako progutaju spermatozoide. Isto važi i za analni seks.

Ako ga on izvadi pre nego što ejakulira, ja sam bezbedna

Na zaprepašćenje ogromnog broja dama, ovo je toliko daleko od istine, da bi one što pre trebalo da se osveste i smesta preduzmu nešto po pitanju zaštite od neželjene trudnoće. Čim muškarac postigne erekciju, njegov penis počinje sa lučenjem semene tečnosti u kojoj ima sasvim dovoljno spermatozoida da prilikom penetracije žena vrlo lako može da ostane u drugom stanju. Ukoliko ste imali seks bez zaštite, a ne planirate potomstvo, preporučujemo vam da pod hitno popijete pilulu za dan posle.

Prvi mi je put, nema šanse da zatrudnim

Ovo je jedan od najstarijih bapskih mitova, koji iz krajnje nejasnih razloga i dalje opstaje. Istina je da devojka može da zatrudni tokom svakog seksualnog odnosa, bez obzira na to koji joj je to put po redu. Da bi bili sigurni, koristite kondom ili pilulu, pa čak i kad se prvi put upuštate u seksualne aktivnosti.

Njegova su stopala velika, što podrazumeva da ima ogroman penis

U pitanju je još jedna uvrežena budalaština koja uporno kruži u ženskim pričama. U potpunosti je neosnovano tvrditi ovako nešto. Dužina njegovih stopala nema ama baš nikakve veze sa njegovim genitalijama. Oniži muškarci mogu biti veoma obdareni i obrnuto...

Nema šanse da zatrudnim za vreme menstruacije

Ukoliko želite da vam se desi neplanirana beba, samo izvolite. Istina je da ženama koje ne koriste kontracepciju može da se desi da zatrudne u bilo kom periodu ciklusa. Ukoliko baš žudite da tokom onih dana uživate u seksu bez zaštite, konsultujte se sa svojim ginekologom, koji će vam pomoći da što bolje upoznate procese koji se odvijaju u vašem telu. Ipak, zapamtite da spermatozoidi mogu preživeti i nekoliko dana nakon seksa, što znači da je moguće da ostanu dovoljno dugo u vašem telu, pa čak i sve dok vaša jajna ćelija ne bude u potpunosti spremna za začeće.


Nemate himen, niste devica

Strašno je budalasto verovanje da netaknut himen predstavlja jedini dokaz devojačke nevinosti. Ovo parče tkiva može se rascepati u bilo kom trenutku, koji ne mora da ima nikakve veze sa seksom. Nije retkost da se ovo desi usled nekog velikog fizičkog napora, voženja bicikla, jahanja konja, pa čak i plivanja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA