SEKSI SAVET: Evo šta je najbolje raditi posle seksa

Mnogo se govori o samom seksu i akciji koja se dešava u krevetu, ali šta je sa onim što treba da usledi nakon toga? Evo nekoliko seksi saveta

  • 16

Ono što sledi nakon seksa je podjednako važno koliko i sam vruć čin koji se odvija pod čaršavima. Ipak, toga mnogi parovi nisu svesni pa tom trenutku ni ne pridaju previše pažnje.

Radite li i vi isto, morate da znate da je reč o velikoj greški. Nežnost nakon seksa je veoma važna za još dublje povezivanje partnera i rađanje još jače prisnosti u vezi, pa evo saveta koji bi mogli da vam pomognu.

Nekoliko je stvari koje bi trebalo da uslede nakon seksa.

KOMPLIMENTI

Ne postoji osoba koja ne voli komplimente, a naročito one koji slede nakon seksa. Pohvaliti nekoga da je bio odličan u krevetu i da vas je vrhunski zadovoljio, je nešto najlepše što možete da pružite u trenutku nakon seksi igrica. Tako ćete ne samo podići partnerov ego, već ga i ohrabriti na mnoge druge vatrene akcije.

MAŽENJE

Poljupci i razmenjivanje nežnosti najslađi su nakon seksa. Time pokazujete partneru da ste srećni, da uživate u svakom trenutku sa njim, da mislite da vam je seks odličan i što je najvažnije, da ne želite da ga izgubite.


MASAŽA

Idealna seksi akcija opuštanja nakon seksa je masiranje. Priuštite partneru dodatni užitak dodirujući ga tamo gde najviše voli. A za one sa visokim libidom, ovo je odličan način da nakon jednog orgazma, dožive i drugi.

TUŠIRANJE

Napunite kadu toplom vodom, sipajte mirišljavu so, a potom se zajedno bućnite i uživajte. Topla voda, sapunica, sveće, ljubljenje, šamponiranje jedno drugog...Seksi akcija kojoj niko ne može da odoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA